- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #1.701
Wooohooo
Hosgeldin bak seni topik basi cesmi_naz ile tanistirayim.
3. Mesajimi yazıyorumKizim bu topik meshur oldu terapi merkezi olarak duyulmusuz , duyan geliyor.
(Bunlari gordukten sonr 2. mesaji yazacagini sanmiyorum onun. Kabul kilim ben)
huhu :))) ben geldim cok sicak aman tanrimmmm
....ama sadece tek mesaj hakkin vardi.3. Mesajimi yazıyorumtopic terapi gibi cidden cok hos buldum konuyu
Hosbuldukben de yakinda bekar biri olacagim
hadi bakalım sana kolay gelsin o zamngörüşürüz
Sabahtan beri burda misin kiz, yapisican ekrana.
yok yaa arada çarşıya çıktım, teyzemlere geldim, onun kızçeyle oynadım falanordan artta kalan zamanlarda burdayım ama doğru
Gorenler oyle demiyor. Teyzenle web cam da gorusmussun. Online alisveris yapiyormussun surekli. Oyunlari da online oynuyormussun.
teyzemin bilgisayarda cam yokkiayrıca şuan 2 üst katımda uyuyor kendisi neden görüşeyim alışveriş ki hele uzun süredir yapmadım, aklıma getirme bak ankarada tutayamayabilirim kendimi
Niye Ankara daha mi ucuz.
yok ya bu ara biraz huysuzum herşeyi begenemiyorum, o yuzden gidip deneyip alıyorum :26:
Ben zayiflamadan bir sey alamam. Gerci aldim bir kot almistim, 40 beden ama dar bir 40 beden bacagimdan gecmedi . Ev giyil(e)memis kot dolu.
valla ben öyle hatalar yapmıyorumen son annem bi bluz almıştı içine zor girdim, guya içine girene kadar ölüm rejimi yapacaktım onu da beceremedim
MüZmin bekarlara gelsin bu da
http://www.hurriyet.com.tr/dunya/26445997.asp
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
MüZmin bekarlara gelsin bu da
http://www.hurriyet.com.tr/dunya/26445997.asp
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
48 kilo oldugum zamanlari hatirlayinca cok agrima gidiyor naz.Hala sekersiz cay iciyorum ama kararliyim bu kez.
ne güzel sen devam ediyorsun hala :26: ben hiç 48 kilo olmadıgım için sanırım hep bi yerde kırılıyorum
Birde Ingiltere diyor yahu.Kadini ne yapayim bize erkegi lazim.
O kadar cok kirildim ki , ama suan profiterollu diyet yaptigim icin fazla hasar vermiyor.
o nasıl bi diyetmiş bana da anlatsana
Bir profiterol yiyorsun baska bir sey yemiyorsun.
Degil tabi ki kendime gore ozel yontemlerim var.
amaann benm ruhumda yok ben anladım, boşuna uğraşmıyorum bende artık
Senin ruhun balik etli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?