• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

мüzмιη вєкαяℓαя тєяαρι мєякєzι:)

Hoş geldiniz. İlk geyik deneyiminizi bizimle yaşamışsınız. Bu bizim için bir şereftir. Her zaman bekleriz.
Gene de malum soruyu sorayım. SEVGİLİN VAR MI? :1:
Ben de TERAZİ burcuyum. Bir tek bu konuda mütevazı olamam. :1:

Hosbuldum :3:Luck soylemis zaten evliyim, 1 sene falan oldu, muhabbete geldim sozun ozu :)
Aa burcdas :9: Ya bu terazi konusunu ben de ovunerek soyluyorum ama pek bir sebebim yok, hatta birileri sorunca soyleyince himmm diye efektler geliyor fondan, neden filo neden bir aciklayiver:23:

Fındıklı çikolata? :27:

Artik ruyasinda kisa seritli film olarak izler. :27:

Niye?
Çesmi_Naz seni istemeye mi gelecek?
Yoksa NEVRESTE'yi bıraktın da NAZ ile mi aşk yaşamaya başladın? :27:

Yok Nevreste cim duruyor hala. Naz ile sadece arkadasiz. :23:

cheesecake zaten peynirli ya gerek yok bence tuza :33:

:52::52::52::52::52::52::52:

Tuzlu mu olur artik acili mi gorursun sen. :27:

Hava acti odememi yaptim, oyumu kullanip iyi bir vatandas olacagim. :27:

Su bloody tayti da degistirecegim insallah.:nazar:

Hadin gorusuruz. :34:

30 < FİLOZOF'un yasi <40 aynen

Ben 30+ olduğum halde düzen kuramadım bir şey yapamadım. Gidip intihar mı etsem ki? :P

10308257_10152190259693108_9106197867832892138_n.jpg

:1:

Kiyma canina :) Ben dingin hayat insaniyim, son yillarda cok savruldum da ordan oraya, o yuzden dilimden dusmuyor, hatta andRomedae beni 30 a yaklasip koca derdine dusen, hayatin merkezi evlilik olan bir kizcagiz zannetmis sagolsun:9: Ogrenci hayati modundan sıkıldım bir nevi...

Bu arada konulara girdim direkt, herkese merhabalar :3::21:

Hosbuldum :3:Luck soylemis zaten evliyim, 1 sene falan oldu, muhabbete geldim sozun ozu :)
Aa burcdas :9: Ya bu terazi konusunu ben de ovunerek soyluyorum ama pek bir sebebim yok, hatta birileri sorunca soyleyince himmm diye efektler geliyor fondan, neden filo neden bir aciklayiver:23:
Biz ince eleyip SIK dokuduğumuz için KARARSIZ ya da DENGESİZ gibi gözükürüz bazen.
Ondandır.
DENGESİZ derler TERAZİ burcu insanına bazıları...

Onlar kendi dengesizliklerine baksınlar... HIIIH!!! :63:

Artik ruyasinda kisa seritli film olarak izler. :27:

Yok Nevreste cim duruyor hala. Naz ile sadece arkadasiz. :23:

...
:1::1::1:

NAZ ile seviyeli bir birlikteliğiniz var. :35:

Biz ince eleyip SIK dokuduğumuz için KARARSIZ ya da DENGESİZ gibi gözükürüz bazen.
Ondandır.
DENGESİZ derler TERAZİ burcu insanına bazıları...

Onlar kendi dengesizliklerine baksınlar... HIIIH!!! :63:

:1::1::1:

NAZ ile seviyeli bir birlikteliğiniz var. :35:

Hayir sadece arkadasiz. Cekmeyin kardesimm. :47:Sizi dava edicigim, surum surum surundiricigim. :27:

Nevreste'yi lekeleme burada. O evli barklı bir hatun. :1: Çoluklu çocuklu, kocasını aldatmaz o!

( Tipik Türk kadını vardır ya "benim kocam yapmaz" diyen... Ben de nevreste'me güveniyorum. :D )
Kendisine karşı bir ilgim var ama aşk değil:60:
Ben katildim canim. :16:

Emin misin , gecen gun bana ilan-i ask etti de , gelsin yalanlasin. Kapi gibi mesajlarim var. :60:

Bunlarin kuskulari bitmez, filo nun erkek olmadigini kim ispatlayacak. :6:

Ne ugursuz taytmis veremeden geri dondum yine. Bu ucuncu verme denememdi. :9: Acil bir odeme yapmam gerekiyor. Kirmizi mektuplardan geldi. Sarjim bitti bekliyorum. Simsek cakiyor duyuyor musun ve oyunu kullandin mi?

:53:Göster mesajları:52::52::52:

Bak nasıl da anlaştık biliyordumm :16::16: Hangi tarz kitap seversin? Çalışıyor musun? Anlatsana biraz :31:

Sabaha kadar gelmez o. Kaldin mi bana. :60:
Bu konu müzmin bekarlar konusu değil mi ne işim var benim burda:52:
Komplo mu kurdunuz beni topiğe çekiyorsunuz:60:
Seviyorum seni ama aşk yok aramızda:60:

Yoksa siz hala muzminlestiremediklerimizdenmisiniz. :60:

Back
X