• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

мüzмιη вєкαяℓαя тєяαρι мєякєzι:)

Çok uzun bir kelime oldu:60:
Topic bekarlar için ben araya girmeyeyim:9:Zaten ben gelmeyeyim diye bu başlıkta açmışsın:63:

Yok yahu. beratti da geliyor, hexeee de evli. Maksat geyik, evde kaldim muhabbeti yok burada. Siz de yani topigine adi bekar diye girmiyecek misiniz. :27::) Yarin evlensem ben topigime gelmeyecek miyim. Gelmem belki belli olmaz. :60:

Son düzenleme:
Tuzlu mu olur artik acili mi gorursun sen. :27:

Hava acti odememi yaptim, oyumu kullanip iyi bir vatandas olacagim. :27:

Su bloody tayti da degistirecegim insallah.:nazar:

Hadin gorusuruz. :34:

lucky cigim bana kıyamazsın biliyorum beenn :23::23:

hallettin mi bakalım işlerini :ssz: bilgisayarı anneme kaptırmıştım da ancak geri aldım bende :47:

Yok yahu. beratti da geliyor, hexeee de evli. Maksat geyik, evde kaldim muhabbeti yok burada. Siz de yani topigine adi bekar diye girmiyecek misiniz. :27::) Yarin evlensem ben topigime gelmeyecek miyim. Gelmem belki belli olmaz. :60:

Öyle mi ben de o nedenle gelmiyordum yoksa biliyorum topiğinizi:23:
Sen evlenince gelmezsin:60:

lucky cigim bana kıyamazsın biliyorum beenn :23::23:

hallettin mi bakalım işlerini :ssz: bilgisayarı anneme kaptırmıştım da ancak geri aldım bende :47:

Aslinda cok guzel kiyarim. :23:Hallettim 38 beden elbise aldim yerine. :60:

Ay bana kaldi diye agliyor ya. Cik kizim bu topikten. :60:

Öyle mi ben de o nedenle gelmiyordum yoksa biliyorum topiğinizi:23:
Sen evlenince gelmezsin:60:

Yok gelirim. Kocalara giriyor mu buraya yoo. O yuzden degisen bir sey olmuyor . :27:

bence 38 beden elbise almanın mutluluguyla kıymazsın bana :23:

Icine girdim de ciktim mi tartisilir. :60:
:60: Tamam tamam sen de fena değilsin. :27:

Hic fena degilim bak yukselenim kova benim. Terazi den daha iyiyimdir. :60:

38 beden elbise mi:23:
Tamam o zaman ben de gelebilirim:51:

Evet canim 42 beden tayti degistirip 38 beden elbise aldim. Arada bir hafta fark var. :27:

Amannn ikizlerin ellerinde kaldim. Ucunuz de ikizlersiniz. Bir dilek tutayim. :33:

yok yahu , burasi ozgur bir topik. isteyen gelebilir :)

Icine girdim de ciktim mi tartisilir. :60:

Hic fena degilim bak yukselenim kova benim. Terazi den daha iyiyimdir. :60:

Evet canim 42 beden tayti degistirip 38 beden elbise aldim. Arada bir hafta fark var. :27:

Amannn ikizlerin ellerinde kaldim. Ucunuz de ikizlersiniz. Bir dilek tutayim. :33:

Vayy süper:46:
Öyle mi :89:İkizlerle aranda bir çekim var o zaman:60:

Lucky rejim duası buldum sen de dua etmek ister misin:60:

$10308897_736851706338257_1795877238731339873_n.webp

Back
X