• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

мüzмιη вєкαяℓαя тєяαρι мєякєzι:)

Bu pozisyona kac kisi basvuruyor biliyor musun. Bence kacirma:)

Icme zaten iyi bir sey degil. :27:

Yanlis haberi yoktu , hatta iki gun sonra oldu. :1: Yarin yine gelir bir bir konusur. Beni begenin kuslarimi cogaltin diye. Ona takilmayi seviyorum. :55:

evet evet sayesinde benim kuşlarım da çoğalacak inşallah - ben takmıyordum ama artık karşılıklı beğen tuşuna basmak alışkanlık yaptı artık :1::1::1:

oo degerli bir pozisyonsa asla kaçırmam :27: 2 gün ortalardan kayboldum diye hemen başkasına vermezsin dimi benim pozisyonu :55:

Hmm kime versem acaba. :44: Yok benim de yarin gorusmem var onunla ilgilenicem zor girerim.:34:

evet evet sayesinde benim kuşlarım da çoğalacak inşallah - ben takmıyordum ama artık karşılıklı beğen tuşuna basmak alışkanlık yaptı artık :1::1::1:

Ben yeni sistemi begenmedim ama begendim seni yine iyisin. :1: Filo baya takinti yapti kuslari sanki basi goge erecek.:34: Filo elindeki kuslarla mutlu ol fazlasini isteme. :33: Yarin gelir doser buralari ama ben yokum. :)

Son düzenleme:
Hmm kime versem acaba. :44: Yok benim de yarin gorusmem var onunla ilgilenicem zor girerim.:34:

Ben yeni sistemi begenmedim ama begendim seni yine iyisin. :1: Filo baya takinti yapti kuslari sanki basi goge erecek.:34: Filo elindeki kuslarla mutlu ol fazlasini isteme. :33: Yarin gelir doser buralari ama ben yokum. :)
Ben ilk günden itibaren yeni sisteme ayak uydurdum :1: tabii gelen gideni aratır ama beğenmesek de yapacak bişey yok maalesef

1-2 saat once sart koyucam kabul ediyorsa gelsin diyordun. Tozlu raflardan cikarttirma bana mesajini. :) Mojito ile sarabi karistirip iciririm sana. :33:

şarap içemiyorum ben :33:

kabul etmeyecegini bildigim için öyle dedim ben :27: kızım kendisi ağır abi oldugunu düşünüyor şart işler mi ona :27:

şarap içemiyorum ben :33:

kabul etmeyecegini bildigim için öyle dedim ben :27: kızım kendisi ağır abi oldugunu düşünüyor şart işler mi ona :27:

Bu yazdiklariniz kayit altina alinip dosya halinde E'ye gonderilecektir. O zaman agir abi mi hafif abi mi oldugunu bizzat goreceksiniz. :60:

Back
X