• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

мüzмιη вєкαяℓαя тєяαρι мєякєzι:)

Bana 5 numara da yetebilir. :)

Ders 4:

Evdeki dolaplari kirin. Almaya geldiklerinde kismetinizi bulabilirsiniz. Bende ise yaradi bak iki dk da zenci adam buldum kendime.

:60:D

o bir kere olur... adile naşit filmi gibi ... vay benim elektirikçim derdi ya filimde ...elektirikçide şansa ferit gibi biri gelebilir :60:

:60:D

o bir kere olur... adile naşit filmi gibi ... vay benim elektirikçim derdi ya filimde ...elektirikçide şansa ferit gibi biri gelebilir :60:

Bozup bozup cagiriyordu, aaa yine yanlis adami gondermisler diyordu. Gece gelme gunduz gel tenhalarda bulusalim vay vay :60:

Tarik Akan cok yakisikliydi eskiden. :21:Suan oyle biri yok malesef. :19:

Bozup bozup cagiriyordu, aaa yine yanlis adami gondermisler diyordu. Gece gelme gunduz gel tenhalarda bulusalim vay vay :60:

Tarik Akan cok yakisikliydi eskiden. :21:Suan oyle biri yok malesef. :19:

:60: evet çok severim ben filmi yaaa...

Gülşen Bubikoğl hayranıyım çok güzel biri yaaa

:60: evet çok severim ben filmi yaaa...

Gülşen Bubikoğl hayranıyım çok güzel biri yaaa

Bende onu guzel bulurum da kaslarini bir turlu sevemedim. Onun disinda cok guzel kadin. :27:

Simdiki filmler de copluk bir kere izle, kenara at. Onlar omurluk her zaman da gideri var. :55:

+

O degilde aklima geldi, benim postaci cok yakisikli karizmatik onu mu ayarlasam kiz. :60:

Son düzenleme:
Bana 5 numara da yetebilir. :)

Ders 4:

Evdeki dolaplari kirin. Almaya geldiklerinde kismetinizi bulabilirsiniz. Bende ise yaradi bak iki dk da zenci adam buldum kendime.

olmaazz 10 numara olacak mutlaka :20: 10 numara olması şart :20::20:

kız bizim dolap kırılsa babam yaşıtı arkadaşlarını çağırıyr tamire benim o şansımda yok :60:

Back
X