• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

мüzмιη вєкαяℓαя тєяαρι мєякєzι:)

Bir kap gel durumu olmus. :60:

Cok soyluyoruz ama kendisi cok negatif bu konuda sende soyle de biraz pozitif dusunsun. :55:

o zaman tamam ben miss turkey im bundan sonra :60:

yok yaa depresif olursak sen topiği kapatacam diye tehdit ediyrsun :19: o yuzden umut kaybetmek yok :20:

kolay gelsin şekerimm :16::16:

Sagol sekerim. :)

Mel in cikmasi gerekiyormus. Herkese iyi geceler diledi.

beratti benim bahsettigim bu tip iste;

gothic-lip-makeup.jpg

gothicmakeupideas_thumb.jpg

Su ne suyu aritilmis mi , cesme suyu mu,

Sicak mi , soguk mu.

Sabun ne sabunu ev yapimi mi , fabrika mi.

Anladin sen :60:

Hijyen acisindan temizlemek lazim canim. :27:

bi tek allıgımı fırçayla sürüyorum zaten, farla falan pek aram yok :31: gerçi pudrayı da süngerle sürüyorum onu da yıkamak lazım dimi :53: off kadın olmak ne zor iş yaaa :41:

bi tek allıgımı fırçayla sürüyorum zaten, farla falan pek aram yok :31: gerçi pudrayı da süngerle sürüyorum onu da yıkamak lazım dimi :53: off kadın olmak ne zor iş yaaa :41:

Fari bazen parmagimla suruyorum. Iki haftadir yikiycam fircalari hala yikiyorum. :27:

ahh ah. :) cok alemsin lucky , anladim ben :)

Cok sanslisin benim gibim mukemmel bir arkadasin oldugu icin. :60:

Fari bazen parmagimla suruyorum. Iki haftadir yikiycam fircalari hala yikiyorum. :27:

iki hafta sürmese de bikaç gün sürer benim içinde kesin :27: evdeyken makyaj yapmadıgım için yarın sabaha unuturm, pazartesi ankaraya gidecekken aklıma gelir, o zaman da acelem olur kesin :31: dönüşte yıkarım artık :36:

Back
X