- Konu Sahibi AklinYolu1
- #5.421
Tez calismasi olmasa kabul eder de zamani yok bu aralar ama sonraya erteleyebiliriz. Sponsor u da onun tez calismasi olsun.Gerci dogum gunu pastasi ile de katilabilir.
![]()
Tamam doğum günü pastası kategorisi yapalım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tez calismasi olmasa kabul eder de zamani yok bu aralar ama sonraya erteleyebiliriz. Sponsor u da onun tez calismasi olsun.Gerci dogum gunu pastasi ile de katilabilir.
![]()
Onu da tanimam seni de . Ben senin iyiligin icin soyledim. Erkeklerde mantik aranmaz. Ne kadar kacarsan o kadar iyisin.![]()
Tamam doğum günü pastası kategorisi yapalım![]()
kaçalım bakalım :)))
Olur gozleri de alismistir zaten onun. Bu ise basliycam diyordu.
Fazla degil bes gun dayansan olacak.![]()
Bak ben konuyu biliyorum sizi takipteyim
![]()
Ya gorsen cok pis seyler var. Topigin ahlakini bozmayayim dedim.![]()
Aman aman kalsın:18:
Bence de.Bir ikimiz kaldik ohhh genis genis.
![]()
Zaten sığmıyoruz bir yereBırak rahat rahat yayılalım
![]()
Oh yandan yandan. :)
Ayva tatlisi cok aradim Naz a yedirmek icin bulamadim Nevreste zaten gorusemedikte ama bulsaydim kacamazdi benden.![]()
Ayvalı doğum günü pastası var mıdırKesin ayva tatlısı hediye ederdin
![]()
Onun icin kisin gelmem lazim.
Canim ben aksam yemegimi yiyicem. Gorusuruz.![]()
Olur gozleri de alismistir zaten onun. Bu ise basliycam diyordu.
Fazla degil bes gun dayansan olacak.![]()
Kalkik burun itinayla indirilirArkadas 29 yasinda , 35 yasinda biriyle ilgileniyor ama baya burnunu havaya kaldirmis bende dedim indir. Zararin neresinden donersen kardir.![]()
Ben de sana sararim, naz kolay lokma, ben bogazina takilirim bebegimBir sey degil canim.Bir dahaki sefere hex icin aciklamali , resimli yapalim.
Haha elime dustun hex, naz da yok sana saricam artik.
![]()
Allahımmm yinee şu lanet meyvenin adı geçmiş burdaa![]()
5 gun aramadığım adamı ben komple unuturum ki :)))
Ama anladığım kadarıyla oda zaten bunun için yapıyor..hala arama yazma yok facede online.
kırmadan ne yaparımın peşinde..bende hiç bir suretle yazmayacak aramayacak hesap sormayacağım.
Görüşürüz canımAfiyet olsun
![]()
Kalkik burun itinayla indirilir
Ben de sana sararim, naz kolay lokma, ben bogazina takilirim bebegim Zaten sen dinlenmekten firsat bulucaksin da bana saracaksin ohoooo
Sus kiz artik bizimle deyılsin.![]()
ben neden kovuldum ki şimdi burdan :44:
Baska topiklerde takilirsan oyle olur. Kovulmadin canim istifa ettin.
Gecen gun davetiyesini aldigin E miydi B miydi.![]()
Çok teşekkür ederim canımEki Görüntüle 1205073
YavasKK den sursunler onu daha bir tek basina oy bile kullanamiyor.![]()
Naz bizi unuttu, sozlenme hesap kitap topigi mi ne var hep orda, arada ayip olmasin diye burda, hayınNaz da baska topiklerde ama buraya gelmiyor. Gormuyorum saniyor. Gelsin ona gosteririm.![]()
Ona ceza verelim önümüzdeki yarışmaya katılsınEki Görüntüle 1205077![]()
Yaban ellerde malzeme nerden bulacagim da yemek yapacagim, o is yas ne yazik ki, Turkiye'ye donunce belkiBu çok büyük bir ceza olurAcaba tek ayak üstünde olmadan katılmayı kabul eder mi?
Benim de 27, yaban ellerKünyem :)
29,ön muhasebe,istanbul :))
Super fikir sana ozel dogumgunu pastasi yapacagimTez calismasi olmasa kabul eder de zamani yok bu aralar ama sonraya erteleyebiliriz. Sponsor u da onun tez calismasi olsun.Gerci dogum gunu pastasi ile de katilabilir.
![]()