• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

мüzмιη вєкαяℓαя тєяαρι мєякєzι:)

yani inşallah budur iyice kafam karıştı :27: ön sipariş yazıyor yaa, o gün gerçi siparişiniz başarıyla alınmıştır yazmıştı, herhalde almayı becerebilmişimdir degil mi :26: ayy yakacam kendimi benzinle bigun bu kafam hiç çalışmıyor yaa :37:
Ay Naz yemin ederim cok alemsin:9: Bana da olur bazen boyle, kafa gider:27:
Gozumuz aydin naz siparisi vermemis. :60:
Tam deli ya:37:
Naz bu ara bilinci hiç kullanmıyor, o kafayı boşuna taşıyor hatta :37:
:27::27:

Ay Naz yemin ederim cok alemsin:9: Bana da olur bazen boyle, kafa gider:27:

Tam deli ya:37:

:27::27:

ben dagıldımı tam dagılıyorum yaa, ciddi mala baglıyorum yani böyle zamanlarda :26: neyse yaa yarın sabah müşteri hizmetlerini arar öğrenirim puzzle ımın akıbetini :27:

Yuklenmeyelim Naz a o simdi depresyonda. :37:
Kiyamam:29:
Once ben gidicem sonra siz geleceksiniz acaba bir yabanci damat bulur muyum. :27:
Bulursun bence bebek:23:
ben dagıldımı tam dagılıyorum yaa, ciddi mala baglıyorum yani böyle zamanlarda :26: neyse yaa yarın sabah müşteri hizmetlerini arar öğrenirim puzzle ımın akıbetini :27:
En mantiklisi, bu muammayi benim kalbim daha fazla kaldirmayacak:27:
Amaretto da içelim hatunlar :23:
Bilmiyordum baktim, likormus, cok tatli ise i-iii, degilse her turlu uyar:32:

Son düzenleme:
Pardon ben bir puzzle siparis etmemistim de ne oldu o puzzle in sonu acaba. Isterse eve gelebilir dersin. :27:

Ayy inşallah inşallah ben seni bekliyorum büyüğümsün diye siz gidin de ben de evlenicem :60:

Tabi bizi bekliyorsun bilmez miyim. :27:

Son düzenleme:
sipariş ettigim puzzle bu

https://www.puzzlevitrini.com/3d-34/anatolian-eyfel-kulesi-1000-parca-puzzle-928/

sipariş sayfamda da siparişiniz başarı ile kayıt edilmiştir diyor, demek ki siparişim alınmış, herhalde yarın gönderirler. ama garantiye almak için ben yarın muşteri hizmetlerini arar sorarım yine de :1: verdigim bu karışıklıktan dolayı özür dilerim :37:

Yalniz bu kafayla o puzzle i nasil yapacaksin. :60:

Kiyamam:29:

Bulursun bence bebek:23:

Bilmiyordum baktim, likormus, cok tatli ise i-iii, degilse her turlu uyar:32:

Bence de bulurum. Orda bulmazsam burda ingiliz bulurum. :23:

https://www.puzzlevitrini.com/3d-34/anatolian-eyfel-kulesi-1000-parca-puzzle-928/

sipariş sayfamda da siparişiniz başarı ile kayıt edilmiştir diyor, demek ki siparişim alınmış, herhalde yarın gönderirler. ama garantiye almak için ben yarın muşteri hizmetlerini arar sorarım yine de :1: verdigim bu karışıklıktan dolayı özür dilerim :37:
Siparis alinmissa aramana gerek yok, milyarlarca online alisveris yapan insandan birisin naz, sakin ol:27:

Ben demedim mi sana anatolian alma diye :57: Neyse hadi güle güle yap, yaparken beni hatırla :27:

olayı çözdüm yaa sıkıntı kalmadı :27:

Yalniz bu kafayla o puzzle i nasil yapacaksin. :60:

ben bişeye yoğunlaştıgım zaman bu salaklıgım gidiyor özüme dönüyorum, hatta kafamı toplamama yardımcı oluyor o yuzden bişeylerle uğraşmak istedim ya zaten :34:

Pardon ben bir puzzle siparis etmemistim de ne oldu o puzzle in sonu acaba. Isterse eve gelebilir dersin. :27:

:

siparişiniz başarıyla kayıt edilmiştir diyor, eger almadılarsa o siparişi yolarım valla :19:

Ben demedim mi sana anatolian alma diye :57: Neyse hadi güle güle yap, yaparken beni hatırla :27:

aman ne bileyim yaa, kardeşimin bi arkadaşı da anatolian dan çok memnunmuş :26: gerçi ben markaya degil en son begendigim şekle göre aldım, bunda da kırmızılar var diye en çok bu hoşuma gitmiş o anki ruh halimle demek :26:

Haftaya Ispanyollarla bulusucam. :23:

olayı çözdüm yaa sıkıntı kalmadı :27:

ben bişeye yoğunlaştıgım zaman bu salaklıgım gidiyor özüme dönüyorum, hatta kafamı toplamama yardımcı oluyor o yuzden bişeylerle uğraşmak istedim ya zaten :34:

siparişiniz başarıyla kayıt edilmiştir diyor, eger almadılarsa o siparişi yolarım valla :19:

Yok ya bu baska bir sey bence. Salakta degilsin ayrica Naz cim. Bakma sen bize. :1:

Yol o siparisi. :)

aman ne bileyim yaa, kardeşimin bi arkadaşı da anatolian dan çok memnunmuş :26: gerçi ben markaya degil en son begendigim şekle göre aldım, bunda da kırmızılar var diye en çok bu hoşuma gitmiş o anki ruh halimle demek :26:

Şaka yaptım kuzum beğendiysen al tabi, yalnız işte bitince çerçeveletmek zor oluyor kolay dağılıyor iyi yapıştır. :34:

Back
X