Benceevînizi tarif ederken çok mütavazı davranmışsınız. Beğendim eşyaların bir tarzı var
Sebatiye önce sana yorum yapmak istedimmmmmm:)) benzer cümleleri bende dün arkadaşımdan duydum.
20 günlük evliyim, Ve Cok esyam var, eşyalarımi mutfağa sığdıramıyorum diye dert yanarken,
Ee büfe almamışsin konsol almamissin, masa da almasaydin bari. Cok hantal eşyaların var deyip moralimi sıfırın altına indiren arkadaşımdan duydum(
Cok üzücü gerçekten :l
Konu sahibi arkadaş, evin Cok guzel, aslında salonun sıkışık degil Ama belki sen daha ferah olsun istiyor olabilirsin. Dediğin gibi ıstanbul evleri ne yazıkki:l
Koltuklarina Ayrica bayıldım. Cok kibarlar. Güle güle ağız tadıyla oturmak nasip olsun :*
bence oyle diyenlere hemen hakettiği cevabı vermek gerekiyor.mesela benim kaynanama sadece ve sadece "kudur" deyip arkamı dönüp gitmem gerekiyordu.
sen de acele etmek istememedim sonra çok daha iyisini alacagım demeni tavsiye ederim.
canım bişey merak ettim.banyoda makinenin üzerinde hasır kutular var güzel bi de mufakda var onları ne amaçlı kullanıyosun canım çok abes bi soru oldu ama.
evinizde güle güle oturun :) bebek karyolasını ne kadara aldınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?