My name is earl

dids

f & d
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2007
6.481
22
358
44
fortopmynameisearl2xk.jpg

my20name20is20earl202oo8.jpg

Kimseye yararı dokunmamış bir kapkaçcının hayat felsefesi piyangodan 100 bin dolar kazanınca baştan aşağı değişiyor. Kazandığı para ona yar olmayan Earl, geçirdiği kazadan sonra karma felsefesine sığınıyor. CNBC-e ekranlarının yeni dizisi My Name Is Earl ün başkahramanı, iyilik yapıp, iyilik bulma peşinde...

Büyükannenizin evine giderken küçük bir kasabada ihtiyaç molası için durduğunuzda dükkana giren o adam... Hani sabahın onunda bir paket sigara, birkaç kazıkazan ve büyük boy bira alan, o haydut kılıklı adam. Ailenizle birlikte içeri girmek için, çıkmasını bekleyeceğiniz türden biri. İşte o adam benim. Benim adım Earl. Ve görünüşüm yüzünden beni bir kalıba sokmak yerine eğer beni gerçekten tanımayı denersen, zamanını boşuna harcarsın. Çünkü ben tam olarak olduğumu düşündüğün adamım.�

Geçen yılın en çok izlenen komedi dizisi My Name Is Earl, baş karakteri Earl'ün ağzından çıkan bu cümlelerle başlıyor. Jason Lee'nin canlandırdığı Earl, hayatı boyunca kimseye yararı dokunmamış bir kapkaçcı. Bir gün şans yüzüne gülüyor ve kazıkazandan tam 100.000 dolar kazanıyor. Ancak sevinçten çıldırıp caddede koşmaya başladığı sırada bir araba çarpıyor ve biletini düşürüyor. Hastanedeyken talk-show programcısı Carson Daly'yi karma felsefesi üzerine konuşurken duyuyor ve bir aydınlanma anı yaşıyor. Karma felsefesine göre iyilik yaparsan karşılığında iyilik bulursun. Kötülük yaparsan da bu hayatın boyunca peşini bırakmaz felsefesinde yola çıkarak, 100 bin dolarlık bileti bu nedenle kaybettiğine karar veriyor. Ve kahramanımız hayatı boyunca yaptığı bütün kötülüklerin 259 maddeden oluşan listesini çıkararak hepsini birer birer düzeltmek için işe koyuluyor.

Hedefine ulaşması için Earl'e yardım edenler arasında çok parlak bir zekası olmayan kardeşi Randy (Ethan Suplee), kaldıkları motelin kat görevlisi Catalina (Nadine Velazquez), hep gittikleri barın sahibi ve eski eşinin sevgilisi Crabman (Eddie Steeples), kendine pay çıkarabileceği bir durum olduğu zamanlarda ortaya çıkan eski eş Joy (Jaime Presley) var.

(alıntıdır)

He biliyorum bazen izliyorum:dilcikar:

Bazen de izlemiyorum:dilcikar:

Keyfim yerindeyse izliyorum:dilcikar:

Değilse izlemiyorum:dilcikar:

Aman ben ne diyorum:dilcikar:

EARL'ÜN LİSTESİ​

4)Babamın belediye başkanı seçilme şansını mahvettim(earl bunu babasının güvenini tekrar kazanıncaya kadar tutmaya karar veriyor).

18)Hank Lang'in partisinde uygun olmayan(ayıp heralde) bir hikaye anlattım.

23)Bir polis arabasının arkasına işedim

25)Köprüyü sprey boyayla boyadım

27)İnsanların aksanlarıyla dalga geçtim

37)Laptop çaldım

41)Cadılar bayramında karavanıma şeker istemek için gelen bir çocuğun(trick or treat)şekerini çaldım

49)Savurgan davrandım

53)Oturduğum tüm masaların altına çiğnenmiş sakız yapıştırdım

56)İçki dükkanından içki çaldım

57)Joy'a Dan Dodd'un golf sahasında altına kaçırdığını söyledim çünkü onun tatlı olduğunu düşünüyordu

59)Babama yaptığım her şey

60)Yangın alarmını çalıştırdım(gereksiz yere)

61)Annemin arabasını çaldım(ama sonra geri verdim)

62)Bir kızdan ayrılamak için ölü taklidi yaptım

63)Elektriği israf ettim

64)Picked on Kenny James - Kenny James'le çok uğraştım(kafayı taktım-sürekli dalga geçtim)

66)Okul müsameresinde fareleri kaçırdım

67)Bir golfçüden bira çaldım

68)Posta kutusunu mahvettim

69)Lisede testlerde çok kopya çektim

71)Komşunun verandasından dergi çaldım

72)Kız arkadaşımı aldatıp ona yalan söyledim

73)Kazara bir orman yangını başlattım

74)Joy'un noelini hep mahvettim

75)Kiliseden şarap çaldım

77)Yaşlı bir kadına bir şey gösterdim...

78)Paskalya'da sarhoş oldum

79)Kedinin bişey olup olmadığını öğrenmeye çalışırken öldürdüm...

80)Özürlülerin yerine parkettim

82)Yengeç restoran'dan gümüş eşya ödünç aldım

85)Çamşırhaneden giysi çaldım

86)Tek bacaklı bir kızdan araba çaldım

89)Bir eve izinsiz girdim,parti verdim ve temizlemeden çıktım

98)Told Dogge ve Earl Jr. ile gizemli eğlence diyarında bir baba/oğul günü geçirecektik ama ben onları götürmedim

102)İçtiğim sigara dumanı yüzünden insanlara zarar verdim ve büyük olasılıkla ölümlerine neden oldum

111)Yanlışlıkla Tom'un ayak parmağını kırdım

112)Benim işlediğim bir suç yüzünden Donny Jones un hapisaneye düşmesine neden oldum

146)Davul takımına kustum

147)bir sokakta yumurta savaşı yaptım

148)Yanlışlıkla Joy'un yavrulayan köpeğini kısırlaştırdım

149)Joy'un bebek pantolonlarını mahvettim

151)Joy'un (zararsız) internet arkadaşını dövdüm

152)Joy'a Bruce Willis'in bir hayalet olduğunu söyledim

153)Joy'un süslü püslü heykelini kırdım

155)Joy'un saçını sattım

157)Joy'a 236 tane mesane bakterisi bulaştırdım

157)Randy'nin randevusunda roket uçurdum

158)Randy'e elektronik aletler çaldırıp yakalanmasına neden oldum

164)Doğru Seçim çiftliği'nde bir ambar yaktım

202)Benzin istasyonunda bir adamın cüzdanını çaldım

203)Mola yerlerinden birçok abur cubur ve içecek çaldım

205)Joy'un arabasını arabasını bir dişçiye verip vur-kaç olduğunu söyledim

258)Donny'i annesinden 2 yıl boyunca uzaklaştırdım(earl bunu 2.bölümde ekledi)

259)Randy'nin bir golünü çaldım(earl bunu 3.bölümde ekledi)

260)Randy'i ihmal ettim(earl bunu listesinden hiçbir zaman silmemeye yemin etti)

261)Joy'un düğünü mahvettim

263)Mavi balık poncho'yu ararken otobüs durağı tabelasını kırdım(16.bölümde eklendi)

264)Bir üniversite öğrencisine yumruk attım(16.bölümde eklendi,earl bunu silmeye çalıştı ama başarısız oldu)

-sadece türkçeye çevrilmişler bu kadar aslında uzayıp gidiyor :roflol: -

(alıntıdır)

Suits az kaldı bitince buna başlamayı düşünüyorum :)

Back
X