Evet canım müslin kumaştan yapılmış bezlerden çok da iyi kundak olur aslında. İşte benim ilk bebeğim olcak, nasıl bağlayabilir miyim diye endişeleniyorum. Ondan hazır kundak araştırdım. Ama akşama doğru bir çarşıya inip müslin kumaşların dediğin ebatlarında olanlarına bakıcam. Tabi ben Niğde de oturuyorum. Burda mothercare'in ürünlerini bulabilir miyim bilmiyorum ama şansımı deniycem. İnternetten baktım senin yazdığın ebatlardaki hazır bezlerden bulamadım. Bildiğin bir net adresi varsa ordan da bakabilirim.
Hazır kundaklar arasında sevi bebenin de kundakları var hatta ayaklı kundaklar bel destekli kundaklar ama insan tecrübesiz olunca acaba diye soruyorum her üründe. Ayaklı kundaklar çok mantıklı gelmiyor. Uyku tulumundan farkları yok. Kundak amacı taşımıyorlar.
Bugün sağlık ocağındaki ebe hanımla da konuştum. " Kundak faydalı oluyor. Özellikle rahat uyuyorlar. Tabi doğru kundak yapılmalı. " dedi. Oda kare şeklinde bir kumaşı üçgen yaparak kundaklama yapmış. Daha sonralarında da senin gibi yarım yapmaya başlamış. Belli bir aydan sonra da zaten yapmamış.
En iyisi bende kare kumaşlarla kundak yapayım