Myo İnositol

inositolu 5-6 aydır mı kullanıyorsun.
Hayir daha bir ay olmadi baslayali ama yilbasindan beri adetim de biraz duzensizlik olustu turkiye de kontrole gittigim doktor inofolic combi hp onerdi o zaman ilac stokta yoktu yetismedi alamadim yurtdisindan baska ilac aldim kullaniyorum, adetim bugunle 4 gun gecikti yine 32 gunde bir oluyordum ,doktor bir sorun yok ama yumurta kalitesi ve adet duzeni icin kullanabilirsin hem kilo vermene de yardimci olur demisti

inşallah faydasını görürüz biz de. ben de prowoman kullandım bi kutu bu ay da proceive f başladım 1 ay denedik olmadı, bu ay olacak mı bakalım, nasip.

yani korunmasız ilişki olunca kimyasaldır başarısız döllenmedir vs bişeyler yaşıyoruz her ay aslında.
İnsaallah ise yarar bakalim
Evet malesef aslinda her ay biseyler oluyor ama ne oldugunu anlamiyoruz bazen adetin 25. Gunu yumurtlama oluyordu gec dollenme filan mi diye aklim karisiyor ama umudumda yok maelesf kontrolde de 25.gun catlamis yumurtam vardi

Bugun 10. Gun hala adet olmadim inositol yan etki yapmis olabilir mi arkadaslar testler de negatif , ayy deliricigimmmm

Merhaba Myo İnositol Kullanip Fayda Goren Ya da Yan etkisini Goren Var mi? Yaklasik 25 gundur kullaniyorum Ve Adetim gecikti cuma aksami ya da Dun olmam gerekiyordu ama hala olmadim, kullanipda Regl gecikmesi yasayan oldu mu?
Farklı marka ürünü kullanıyorum pcos yok bende ama yumurtalık rezerv kalitesini arttırmak için orzax marka yeni başladım 11 eylülde o günde ovülasyon testi yapmıştım pik göstermişti kullandığım takviyelerin görseli ekledim regl oldunuz mu gebelik var mı

Eklentiler

• IMG_1749.webp
    17 KB · Görüntüleme: 17
Merhaba ben baya gecikmeli adet oldum 15-16 gun gecmisti gebelik yok malesef simdi ovulasyon testi yaptim yumurtlama yakin bakalim inositole devam ediyorum adetim az agrili ve normal kanamali gecti agri ve kanama konusunda ise yaradi sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…