inositolu yeni başlamışsın ama. önceden erken mi oluyordun mesela? inositol yumurtayı yavaş ve güzel olgunlaştırdığı için uzuyor adet aralıkları sanırım. Kullanmaya devam et bence, hangisini kullanıyorsun.Yani sanmiyorum ama bilmiyorum 5 6 aydir bi duzensizlik olustu
Hayir daha bir ay olmadi baslayali ama yilbasindan beri adetim de biraz duzensizlik olustu turkiye de kontrole gittigim doktor inofolic combi hp onerdi o zaman ilac stokta yoktu yetismedi alamadim yurtdisindan baska ilac aldim kullaniyorum, adetim bugunle 4 gun gecikti yine 32 gunde bir oluyordum ,doktor bir sorun yok ama yumurta kalitesi ve adet duzeni icin kullanabilirsin hem kilo vermene de yardimci olur demistiinositolu 5-6 aydır mı kullanıyorsun.
inşallah faydasını görürüz biz de. ben de prowoman kullandım bi kutu bu ay da proceive f başladım 1 ay denedik olmadı, bu ay olacak mı bakalım, nasip.Hayir daha bir ay olmadi baslayali ama yilbasindan beri adetim de biraz duzensizlik olustu turkiye de kontrole gittigim doktor inofolic combi hp onerdi o zaman ilac stokta yoktu yetismedi alamadim yurtdisindan baska ilac aldim kullaniyorum, adetim bugunle 4 gun gecikti yine 32 gunde bir oluyordum ,doktor bir sorun yok ama yumurta kalitesi ve adet duzeni icin kullanabilirsin hem kilo vermene de yardimci olur demisti
Yurtdisindayim bunu aldim kullaniyorum
içindeki inositol oranı baya yüksekmiş, yarar inşallah canım.
yani korunmasız ilişki olunca kimyasaldır başarısız döllenmedir vs bişeyler yaşıyoruz her ay aslında.Yurtdisindayim bunu aldim kullaniyorum
Yilbasindan beri bazen erken bazen gec adet oldum nisan yayindan 13 gun filan kahverengi lekelenme yasadim hic boyle birsey olmamisti
İnsaallah ise yarar bakalimyani korunmasız ilişki olunca kimyasaldır başarısız döllenmedir vs bişeyler yaşıyoruz her ay aslında.
Farklı marka ürünü kullanıyorum pcos yok bende ama yumurtalık rezerv kalitesini arttırmak için orzax marka yeni başladım 11 eylülde o günde ovülasyon testi yapmıştım pik göstermişti kullandığım takviyelerin görseli ekledim regl oldunuz mu gebelik var mıMerhaba Myo İnositol Kullanip Fayda Goren Ya da Yan etkisini Goren Var mi? Yaklasik 25 gundur kullaniyorum Ve Adetim gecikti cuma aksami ya da Dun olmam gerekiyordu ama hala olmadim, kullanipda Regl gecikmesi yasayan oldu mu?
Merhaba ben baya gecikmeli adet oldum 15-16 gun gecmisti gebelik yok malesef simdi ovulasyon testi yaptim yumurtlama yakin bakalim inositole devam ediyorum adetim az agrili ve normal kanamali gecti agri ve kanama konusunda ise yaradi sankiFarklı marka ürünü kullanıyorum pcos yok bende ama yumurtalık rezerv kalitesini arttırmak için orzax marka yeni başladım 11 eylülde o günde ovülasyon testi yapmıştım pik göstermişti kullandığım takviyelerin görseli ekledim regl oldunuz mu gebelik var mı
Farklı marka ürünü kullanıyorum pcos yok bende ama yumurtalık rezerv kalitesini arttırmak için orzax marka yeni başladım 11 eylülde o günde ovülasyon testi yapmıştım pik göstermişti kullandığım takviyelerin görseli ekledim regl oldunuz mu gebelik var mı
Ovülasyon mu gebelik mi
Ovulasyon ben 24 ve 25 gunlerde yumurtluyorum gec yumurtlama oluyorOvülasyon mu gebelik mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?