Myom ve hamilelik

redvelvetcake

Ne mutlu Türk'üm diyene!
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2010
11.071
11.547
498
merhaba kızlar myomu olup dogal yoldan kolayca hamile kalan var mı, bende 4 cm bir myom var ama rahim dışına dogru buyudugu icin doktorum hamileliğe engel oluşturmayacağını soyledi cok sukur :anneadayı: ama doktorum hamilelikte hormonlarla birlikte myomlar da genelde büyür ve kanama yapar ve biz de düşük mü myom mu anlayamadıgımız icin surekli yatırmamız gerekebilir zor gecer dedi. boyle bir sey yasayan var mı acaba tecrubelerinizi paylaşabilir misiniz :(

merhaba kızlar myomu olup dogal yoldan kolayca hamile kalan var mı, bende 4 cm bir myom var ama rahim dışına dogru buyudugu icin doktorum hamileliğe engel oluşturmayacağını soyledi cok sukur :anneadayı: ama doktorum hamilelikte hormonlarla birlikte myomlar da genelde büyür ve kanama yapar ve biz de düşük mü myom mu anlayamadıgımız icin surekli yatırmamız gerekebilir zor gecer dedi. boyle bir sey yasayan var mı acaba tecrubelerinizi paylaşabilir misiniz :KK43:
Ben de bugün hastaneye gittiğimde doktorum myom gördü takip edeceğiz sürekli dedi düşük olabiliyor dedi tam tersi sıkıntı da olmayabilir dedi. İster istemez moralim bozuldu.

Ben de bugün hastaneye gittiğimde doktorum myom gördü takip edeceğiz sürekli dedi düşük olabiliyor dedi tam tersi sıkıntı da olmayabilir dedi. İster istemez moralim bozuldu.
Benim de myom gördü sureklı takıp edecegız dedı yaş 36 ılerlı yaşlarda oluyormus ınsallah sıkıntı yasamayız

merhaba kızlar myomu olup dogal yoldan kolayca hamile kalan var mı, bende 4 cm bir myom var ama rahim dışına dogru buyudugu icin doktorum hamileliğe engel oluşturmayacağını soyledi cok sukur :anneadayı: ama doktorum hamilelikte hormonlarla birlikte myomlar da genelde büyür ve kanama yapar ve biz de düşük mü myom mu anlayamadıgımız icin surekli yatırmamız gerekebilir zor gecer dedi. boyle bir sey yasayan var mı acaba tecrubelerinizi paylaşabilir misiniz :KK43:
Merhaba bende miyom olduğunu hamileliğimin başında öğrenmiştim daha önce kistlerim oluyodu ama miyomum yoktu.Doktora gittiğim zaman çok küçük birşeydi ama doktor o kadar korkuttu ki keseye baskı yapıyor dedi,hamilelikte büyür,erken doğum yapar yada düşüğe neden olur diye.Doktoru aceleden bulmuştum zaten kendi doktoruma gittiğimde çok küçük olduğunu ve bebeğe hiçbir sıkıntı yapmadığını söyledi çok şükür 5 aylık oldum bir sıkıntım yok.

Benimde miyom vardi. Dr yerinin sorun yaratmayacagini soyledi. Su an 18haftalik gebeyim. Hicbir sorun yok. Miyomda buyume de yok.

Merhabalar ilk denemede hamile kalmıştım, benim de dışa büyüyen bir mıyomum vardi. 4.5 cm ile başladık. Ara sıra kanamalarım oldu ama normal gebelik ağrıları dışında hic agrım olmadi. Kanama zamanlarında progesteron kullandırdı doktor. Bir defa iğne vuruldum. Ama zor bir hamilelik diyemem. Hamileliğin sonunda 13 14 cm olmuştu miyom.

Back
X