myommmmmmmmmmmmm

masal85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2011
2
0
36
İstanbul
kızlarr merhaba daha yeni katıldım aranıza yaklasık 2 ay önce bende hem myom hemde çikolata kisti çıktı kaç doktora gittysem ameliyat dedi ve bir ay önce hem laparoskopi hemde hsitereskopi oldum tabi bayağı zodru ameliyat dönemim 3 saat sürdü operasyon büyük oldukları için ve sona rana cyglo -paranoga hormon ilacı ve lucrin depot diye bir iğne verdiler 2 ay adet olmicaksın dediler ama ben oldum benim sorum hem amelşyat olup hemde normal yolla hamiş kalan varmı acaba.............

aa geçmiş olsun canım.. doktorun korunman için bişey demedi mi..
bende 4-5 ay adet düzensizliği olunca cyclo-pregynova verdi doktorum. Estradiol hormonum düşük çıkmıştı, o ilaç da o hormonu içeriyor zaten..
bence korunup korunmamak için doktoruna danış, ufak bir ameliyat değil bu geçirdiğin.. belki de 2-3 ay rahimin toparlanması için korunman gerekebilir.. danış lütfen.. biz aklını karıştırmıyalım

saol cnm kontrole gittim korunma artık dedi harşeyin tertemiz dedi ama o hormon ilaçlarını ve lucrin iğneden korkuyorum çünkü tüp bebek uğraşlı bi iş işim çok yoğun hastaneye ayda yılda 1 izizn alabiliyorum bu sefer işi bıraksam tüp bebek masraflaı ALLAHIM isteyen herkese versin 5 gündür acayip kanamam var aslınad adet olmıcaktım ama oldum karın ağrısıda vardı doktoruma sordum normal dedi operasyon çok uzundu rahim kendini toparlıyo dedi işte cnm

Back
X