tekrar merhaba evet bugün acıbadem bakırköyde cihat ünlüye muayene oldum ve hakkaten çok memnun kaldım bir kez konuşurken güven veriyor ve evet diyorsun bu adam bu işi biliyor neyse sadede gelelim daha önce yazmıştım 3 ve 3.4 cm iki tane myomum var diye ben endişelerimi anlattım aşılamam tutmadı ve bunun nedenini myom olarak açıkladılar diye ve sakin sakn dinledi öncelikle myomlar hamileliğe engel olacak yerde değil diye ve benim 7 cm myomu olup doğum yapan hastalarım var diye ama senin için ancak ameliyat olunca rahatlacak diye gözlemliyorum dedi ve acele etme yaşın geç değil stres yapma senin çocuğun olur dedi ben ısrarla yok hemen olsun istiyorum deyince bence ama bunun %100 oluru yok eğer olmazsa sen yine bunu düşüneceksin o nedenle önce ameliyat ol istersen ben yaparım sonra kafan rahat olsun dedi yani şimdilik beklemedeyim ama başka görüşler de alıcam
çok güzel bir haber canım tebrikler...Allah sağlıkla sihhatle kucağına almanı nasip etsin bebişini.benim de myom var 2cm civarında.[/QUOTE
siyerracım
myomda önemli olan yeriymiş ben benim myomum büyük diye endişeleniyordum çarşamba doktorum şuan 20 cm myomu olan ve 5 aylık hamile bir hastasının gayet sağlıklı bir şekilde hamileliğini devam ettirdiğini söyledi o nedenle Allah izin verirse hiç bir sorun çıkmayacak sen içini rahat tut
nasıl oldun hamile tüp bebekmi yoksa kendiliğindenmi
canımcım umarım önceki yazdıklarım cevap olmuştur herkese dua ediyorum ALLAH isteyen dileyen herkese yardım etsin :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?