ARKADAŞLAR BU HAPI KULLANAN VAR MI ??? YAN ETKİLERİ NEDİR İLK DEFA KULLANCAM CONDOMLA ÇOK ZOLANIYORUZ AMA HAP DA KULLANMAK İSTEMİYORUM ÖNERLERİNİZ NEDİR??? BİR DE DR % 100 KORUR DEDİ EŞİM HİÇ İÇİME BOŞALMADI HAPI KULLANMAYA BAŞLADIKTAN SONRA İLİŞKİDE BOŞALSA HAMİLE KALMAM DEĞİL Mİ?? BUNU SORAMADIM DR UMA.[/QUO
MERHABA EVLİLİĞİMİN İLK YILINDA KULLANDIM BEN KORUNMAK AMAÇLI DOPKTOR VERMİŞTİ AMA İLİŞKİ SIRASINDA ÇOK ACI ÇEKİYORDUM HATTA AĞLIYORDUM BEN AŞICAMICAM BU İŞE GALİBA DİYE HAPI BIRAKINCA ACI BİTTİ SONRA HAMİLE KALDIM KIZIMI SÜTTEN KESTİKTEN SONRA YİNE BAŞLADIM 2 AY KULLANDIM VE YİNE AYNI SIKINTILARI YAŞADIM , DOKTORA TEKRAR DANIŞTIĞIMDA GENİTAL BÖLGEDE HASSASLAŞMA YAPTIĞINI , CİNSEL İSTEKSİZLİK UYANDIRDIĞINI SÖYLEDİ ŞİMDİ BIRAKTIM VE MUTLUYUM AMA SENDE AYNI REAKSİYONLAR OLUR MU BİLMİYORUM .. DİKKAT ET KENDİNE
canım bende evliliğimin ilk yılında kullanmıştım ve çok memnun kalmıştım yan etkisi hiç yoktu hatta normalde çok sancım olurdu o hapla sancım bile hiç olmuyordu eşim yurtdışına gidince bırakmıştım gelince yasmine başladım 1 sene kullandım ama yan etkiside çok oldu bana sancılarımda hiç azalmadı sanki hiç hap içmiyormuşum gibi sancı çekiyordum.bünyeye göre değişir faydaları zararları muhakkak ama dr. verdiyse kullan için rahat olsun:)ARKADAŞLAR BU HAPI KULLANAN VAR MI ??? YAN ETKİLERİ NEDİR İLK DEFA KULLANCAM CONDOMLA ÇOK ZOLANIYORUZ AMA HAP DA KULLANMAK İSTEMİYORUM ÖNERLERİNİZ NEDİR??? BİR DE DR % 100 KORUR DEDİ EŞİM HİÇ İÇİME BOŞALMADI HAPI KULLANMAYA BAŞLADIKTAN SONRA İLİŞKİDE BOŞALSA HAMİLE KALMAM DEĞİL Mİ?? BUNU SORAMADIM DR UMA.
ARKADAŞLAR BU HAPI KULLANAN VAR MI ??? YAN ETKİLERİ NEDİR İLK DEFA KULLANCAM CONDOMLA ÇOK ZOLANIYORUZ AMA HAP DA KULLANMAK İSTEMİYORUM ÖNERLERİNİZ NEDİR??? BİR DE DR % 100 KORUR DEDİ EŞİM HİÇ İÇİME BOŞALMADI HAPI KULLANMAYA BAŞLADIKTAN SONRA İLİŞKİDE BOŞALSA HAMİLE KALMAM DEĞİL Mİ?? BUNU SORAMADIM DR UMA.
myralon kullanma bence kist yapıyo yasmin en iyisi hem yan etkileri az bende ilk basladıgımda ondan basladım 2 . kutuda eczacı kıst yapıyo kullanma dedı yasmın verdı bı yan etkısınıde grmedım ama basladıysan kutun bıtınce yenı alırken yasmın almanı onerırım ıstersen araastırabılırsın...hapı kullanmaya basladıktan sıonra duzenlı ve dogru kullanırsan kalmazzsın ama 1 yıl sonra 1-2 ay ara vermen gerek,korunmadan yuzune bıle bosalsa(vajına ustu)spermler cok hızlı ılerledıgınden ıcerı gıdebılır bazen bosalmadan once gelen sıvıda bıle sperm olabılıyo,hap kullanımında rahat ol ama boyle bı sorun yasamassın:lepi:
sakın kullanma derim.ben kullandım ve çok acı çektim.kuruluk yaptı.bırakınca normale döndüm.berbat bir hap,ARKADAŞLAR BU HAPI KULLANAN VAR MI ??? YAN ETKİLERİ NEDİR İLK DEFA KULLANCAM CONDOMLA ÇOK ZOLANIYORUZ AMA HAP DA KULLANMAK İSTEMİYORUM ÖNERLERİNİZ NEDİR??? BİR DE DR % 100 KORUR DEDİ EŞİM HİÇ İÇİME BOŞALMADI HAPI KULLANMAYA BAŞLADIKTAN SONRA İLİŞKİDE BOŞALSA HAMİLE KALMAM DEĞİL Mİ?? BUNU SORAMADIM DR UMA.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?