N hamilelikte troid

Cansevergul

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2016
5
0
1
45
Ben 20 haftalik hamileyim troid problemim çıktı 4 aydır tahlil yaptırıyor her ay ama doktor bebeğe zararı olur diyerek ilaç vermedi ama vermemesininde zarari olurmu onu merak ediyorum.geçen ayki kan sonucun söyle
Tsh 0,12
Serbest T4 1,42

Den yaptırdığım ve yarın doktora götüreceğim sonuc söyle
Tsh 0,06
Serbest T4 0,86 sizden ricam yaşayanlar yardimci olabilir mi çok huxursuzum

ikiside düşmüş bendede aynı problem var prof. dr. gittim yüksek olursa çocugun zekasında prob. olabiliyormuş Allah korusun. düşük olursa troid çocuk düşebiliyormuş veya erken dogum dr. dediğine göre 24 haftada düzene girebiliyormuş. ilaçlar plesantaya gecebiliyormuş oda ilaç verme taraftarı degil ama benim durumum sizden çok daha kötü perişan vir vaziyetteyim aşırı halsizlik yorgunluk miğde bulantısı... bende c.tesi test yapıldı tekrar
T4 3,56
TSH 0,009

sizin şikayetleriniz varmı halsizlik vb. çok çok geçmiş olsun inşAllah biran önce atlatırsınız ve yavrunuzu hayırlısıyla kucağınıza alırsınız.

Benimde tsh 0.05 mis.yarin diger degerlerede bakilcak.bende 2 tane nodul var.henuz ilac kullanmiyorum.yarinki sonuclara gore eger gerekirse ilac veririm demisti.mide bulantisi halsizlik bende de var

Ben daha dün öğrendim kan testinde hamileliğimi sonra tahlil için kan idrar verdim bugün doktoruma gittim tiroid düşük sesi 0.008 bir dahiliyeye görün cok düşmesi düşüğe neden oluyor dedi eve geldim ağlamadan duramadım insanın canı sıkılıyor Allahım inşallah sevincimizi daim eder yavrularımızı bize bağışlar

1haftadır unutkanlık aşırı yorgunluk yumak yumak saç dökülmesi meğer sebebi tsh düşüklüğüymüş ama hamileliğin ilk 3ayında normalmiş beta hcg yükseldikçe o düşebiliyrmuş bebeğin tiroidleri oluşana kadar anneninkini kullanıyormuş

Ben 10 yıldır hıpotıroidi hastasıyım ve levıdron kullanıyorum asıl ılac kullanmamam rıskeneden olurdu ılkcocugum 8 yaşında .sızlerde rahat olun tıroıt problemli cozulebılır bır sorun

Ben 10 yıldır hıpotıroidi hastasıyım ve levıdron kullanıyorum asıl ılac kullanmamam rıskeneden olurdu ılkcocugum 8 yaşında .sızlerde rahat olun tıroıt problemli cozulebılır bır sorun
Allah razı olsun caanım böyle şeyler bir nebze olsun rahatlatıyor içimi

Bunu bile bile üzülmeden duramıyorum çok istiyoruz eşimle bu bebeği
Allahım gonlunuze göre versın sağlık sıhhatle insallah. Bakın en güzel örnek benım ve hıcbır sıkıntım yok testlerimi aylık olarak yaptırıyorum

Allahım gonlunuze göre versın sağlık sıhhatle insallah. Bakın en güzel örnek benım ve hıcbır sıkıntım yok testlerimi aylık olarak yaptırıyorum
Amin caanım inşllahÖğretmenim ben 7saat ders nöbet kurs öğrenciler bayağı hırpalıyor beni sinir stres kalmıyor zaten bi de üstüne bunu duyunca kötü hissettim inşşallaah yarın dahiliyeye gideceğim herşey yoluna girerAllahım hepimize yardım etsin bebeklerimizi sağsalim kucağımıza alırız inşallah

Sizin de yeniydi sanki Bebek??
Benim bebek geçen ay dustu ama ben bilmeden tarlusal kullandim.
Doktora sormustum ben. Bende tiroid var ilaclarimini kullanmak sıkıntımi cocuk istiyoruz biz diye. Yok hamilelilktede devam edebilirsin demisti. Lev gibi birseyle basliyor ilacim. Adini unuttum.
100 mg kullaniyorum.

Cok gecmiş olsun caanım Allah şifa versin hayırlısıyla bebişi tekrar nasip etsin caanım

Bu problemden her gun ılac alınmalı bende de var hamıleyım ve ılacımı alıyorum almazsam bebek zarar gorur

Bende ogretmenım dershanecılık yapıyorum meslektaş mısız

Bende ogretmenım dershanecılık yapıyorum meslektaş mısız
Evet inşallah Allah yardım etsin de sağsalim kucağımıza alalım caanımben gittim doktora bugun T 3 ve T4 seviyem normalmiş ölçtürdük genel olarak sorun var gibi ama ilaçlık bir durum yok hızlı ve yavaş çalışan troidler var sizinki hızlı çalışan dedi aylık ölçüm çok şükür Elhamdülilllah böyle devam etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…