- 23 Mayıs 2016
- 5
- 0
- 1
- 45
- Konu Sahibi Cansevergul
-
Allah razı olsun caanım böyle şeyler bir nebze olsun rahatlatıyor içimiBen 10 yıldır hıpotıroidi hastasıyım ve levıdron kullanıyorum asıl ılac kullanmamam rıskeneden olurdu ılkcocugum 8 yaşında .sızlerde rahat olun tıroıt problemli cozulebılır bır sorun
Allahım gonlunuze göre versın sağlık sıhhatle insallah. Bakın en güzel örnek benım ve hıcbır sıkıntım yok testlerimi aylık olarak yaptırıyorumBunu bile bile üzülmeden duramıyorum çok istiyoruz eşimle bu bebeği
Amin caanım inşllahAllahım gonlunuze göre versın sağlık sıhhatle insallah. Bakın en güzel örnek benım ve hıcbır sıkıntım yok testlerimi aylık olarak yaptırıyorum
Sizin de yeniydi sanki Bebek??Benimde troid var ama doktorum ilaclarini kullanmaya devam et dedi. Birsey olmaz dedi.
Benim bebek geçen ay dustu ama ben bilmeden tarlusal kullandim.Sizin de yeniydi sanki Bebek??
Cok gecmiş olsun caanım Allah şifa versin hayırlısıyla bebişi tekrar nasip etsin caanımBenim bebek geçen ay dustu ama ben bilmeden tarlusal kullandim.
Doktora sormustum ben. Bende tiroid var ilaclarimini kullanmak sıkıntımi cocuk istiyoruz biz diye. Yok hamilelilktede devam edebilirsin demisti. Lev gibi birseyle basliyor ilacim. Adini unuttum.
100 mg kullaniyorum.
Amin canim.Cok gecmiş olsun caanım Allah şifa versin hayırlısıyla bebişi tekrar nasip etsin caanım
Amin caanım hayırlısı hakkımızdaAmin canim.
Gecen ay bugun dustu. Bakalim nezaman regl olacagim yada insaALLAH olmam :)) bekleyip gorecegiz.
Amin :)Amin caanım hayırlısı hakkımızda
Bu problemden her gun ılac alınmalı bende de var hamıleyım ve ılacımı alıyorum almazsam bebek zarar gorurBen 20 haftalik hamileyim troid problemim çıktı 4 aydır tahlil yaptırıyor her ay ama doktor bebeğe zararı olur diyerek ilaç vermedi ama vermemesininde zarari olurmu onu merak ediyorum.geçen ayki kan sonucun söyle
Tsh 0,12
Serbest T4 1,42
Den yaptırdığım ve yarın doktora götüreceğim sonuc söyle
Tsh 0,06
Serbest T4 0,86 sizden ricam yaşayanlar yardimci olabilir mi çok huxursuzum
Bende ogretmenım dershanecılık yapıyorum meslektaş mısızAmin caanım inşllahÖğretmenim ben 7saat ders nöbet kurs öğrenciler bayağı hırpalıyor beni sinir stres kalmıyor zaten bi de üstüne bunu duyunca kötü hissettim inşşallaah yarın dahiliyeye gideceğim herşey yoluna girer Allahım hepimize yardım etsin bebeklerimizi sağsalim kucağımıza alırız inşallah
Evet inşallah Allah yardım etsin de sağsalim kucağımıza alalım caanımBende ogretmenım dershanecılık yapıyorum meslektaş mısız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?