N hamilelikte troid

İnsaşlahhh

Bende kalp çarpıntısı yapıyor.benim serbest t4 normal değere döndü ama tsh düşük .benim merak ettiğim ilaç zarar verebilir bebek tede guatr olabilir dedi ilac verirsem bu degerlerle ilac veremem dedi ama ilac vermemeside bir zarar vermiyormu yarin gitcem dahiliyeye sonuc gostermeye bu ay sonundada endokrin
Benimde troid var ama doktorum ilaclarini kullanmaya devam et dedi. Birsey olmaz dedi.
Bu problemden her gun ılac alınmalı bende de var hamıleyım ve ılacımı alıyorum almazsam bebek zarar gorur
Bana vermedi doktor bu değerlerle verilmez dedi sanırım yüksek olması zekayı etkiliyor dimi

Bende daha önce böyle bir sorun yoktu hamilelikle ortaya çıktı ve okuduğum kadarıyla hamileliğin ilk 3ayında ortaya çıkıp sonra normale dönüyormuş tsh düşüklüğü çünkü bebiş kendi üretmeye başlayana kadar anneden tüketiyor herşeyi o yüzden 2kişilik beslenmem lazım ve dikkat etmem lazım

İlaçlık durum için önceden dde böyle bir sorunun veya t3 t4mün de düşük değerlere sahip olması ya da triodim yavaş olması gerekirdi ben de sadece tsh düşüklğü çıktı bunun için ilaç almana gerek yok şuan dedi ama kontrole gel aylık değişiklik olursa o Zaman bakarız dedi dahiliyeden sonra kadın doğma dr. Ma da gösterdim sonucu tamam dedi

fark etmıyor az yada yuksek cocugu etkılıyor her ıkı durumda ılac almalısın dıye bılıyorum amma tabı doktor en ıyısını bılır o alma dıyorsa almamalısın bende dusuk o yuzden her ay kan tahlılı yapıyor doktorum ve ılacın dozunu ona gore ayarlıyor

Bugün endokrine gittim ilac yazdı yarin baslicam kalp carpintin olmasa yine yazmazdim dedi ama yazalım dedi thyromazol verdi sizindemi bundan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…