na yapıcam ben seviyorum ama !!!

izguben

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2013
6.144
6.866
248
Arkadaşlar kimseyle konuşamıyorum hep içimde yaşıyorum yakınlarıma anlatsam dedikodu yapmalarından korkuyorum. İçimi size dökmek istedim. yardımcı olun lütfen. benim 2 senedir bir ilişkim var ciddi düşündüğüm fakat bir problemimiz var evlendikten sonra sevgilim tarlada çalışmak zorunda başka bir iş geçinmemiz için zor. fakat ben köyde yaşamak istemiyorum. yazın köyde daha sonra işler bitince şehirde kendi evimizde kalacagız. bana bu olumlu gelmiyor fakat onu çok seviyorum ne yapmalıyım. ?

Nasıl bir köy olacağına bağlı sanırım yaşayacağınız yerin. Mesela bizim köyde elektrik/su/telefon/internet gibi konularda hiç sıkıntısı yok. Eğer sizin yazları kalıcağınız köyde bu şekildeyse sıkılmazsınız diye umuyorum. Hem ileride çocuğunuz olursa en azından yazları doğayla iç içe mutlu bir çocukluk geçirir ufak apartman dairelerinde tıkılı kalacağına, oralarda komşuluk da daha önemlidir. Bu ve bunun gibi olumlu yönlerinden bakmaya çalışın bence.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Köy nasıl bi yer ki canım? Eger güzel bi yerse git. Mesela benim babamın köyüne gittim allahım her yer toprak tek bi dal bile yok. Bütün hayat evin bahçesinde geçiyo dışarı bile çıkamıyosun falan. Bi haftada kafayı yedim. Ama şileyi bilir misin mesela öyle yeşillik bi yerse arada çıkıp dolaşabilirsen sorun olmaz. Bide bu durumda sen çalışamıcaksın o zaman öylede bi durum var. Çalışmayı düşünüyo musun

Onun yanında olduktan sonra nerede hangi şartlarda olduğunun bi önemi yok bunları görmezsin bile. Tabi bi süre ..
Zamanla evlilik monotonlaşıp gerçek hayata döndüğünde aslında istemediğin bi hayatın bi hayatın içinde bulursan kendini bu durum hem seni hem karşındakini üzer .
O yüzden iyi düşün Hem kalbinle hem mantığınla hareket et :2:

yozgatın bir köyü ne kadar güzel olabilirki ya çok tedirginim hata yapmaktan korkuyorum ya mutsuz olursam. eger evlenirsem zaten çalışamıycam o sorunda var napıcam bilmiyorum

işte bende bundan korkuyorum ya ilerde mutsuz olursam çünkü hiç hayal ettiğim gibi degil hiçbişey... mantıgımla hareket etmeye çalışıyorum.. ayrılsammı diyorum ama içim el vermiyo seviyorum... tam bir çıkmazdayım...

pek düzenli bi hayat gibi gelmedi bana açıkçası...
Bi yol bulmalısınız yoksa zor olur...
hadi yazın tarlada çalıştınız diğer aylar ne olcak geçimi nasıl saglıycaksınız?
ev kendinizin mi olucak yoksa 3 ay içinde boşuna kira mı ödiyceksiniz?
devamlılığı olan bi iş bulsun sevgilin şimdiden sende çalışırsın...

Olumlu tarafından bakmayı deneseniz..
Mis gibi yeşillik..
Çiçekler böcekler..
İşten sonra evinizin önünde akşam serinliğinde alırsınız çayınızı komşularla eşinle falan sohbet ederken mis gibi de yaşanılır valla =)
Bahçe işleriyle çiçek işleriyle uğraşırsın bir uğraş olur senin içinde.. =)

Seven insan , Sevdiginin yanindayken farketmez derler.... nerde olursa olsun vs!!
Ama gel gorki malesef soylenen gibi degil hic birsey...

Evlendikten sonra, hersey monotonlasinca malesef SIKILIRSIN.. ki simsi bile istemiyosun..
Bence iyi dusunmelisin bu durumda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…