• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Naaz

Naazyagmur

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2014
5
0
1
Kırklareli
Merhaba kızlar 2 aydır devam eden bir ilişkim var ama çok kafam karışık erkek arkadaşımı 3 senedir taniyorum yeni cikmaya başladık ne yapicagimi bilemiyorum bir iyi bir kötü bana akill veriiin :((

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba kızlar 2 aydır devam eden bir ilişkim var ama çok kafam karışık erkek arkadaşımı 3 senedir taniyorum yeni cikmaya başladık ne yapicagimi bilemiyorum bir iyi bir kötü bana akill veriiin :((

deneme tahtasına dönmüş sizin aşkınız'2 deyıp esprı yaparmışım
konuyu buraya açtıgın ıcın :27:

bu yazdıklarının hangı kısmından sana yardımcı olabılırız sence?

Hahah :D ya çok dengesiz bi iyiyiz bi kötüyüz cok tuhaf hareketleti filan neden böyle olmuş olabilir kafam karıştı

iyi haber; seni kib'ledim sevabına, konun taşınır yakında..
kötü haber; kafan neden karışık anlamadım :27:

iyi haber; seni kib'ledim sevabına, konun taşınır yakında..
kötü haber; kafan neden karışık anlamadım :27:
ofis senın yazı karakterın ne? tweety merak edıyormus da.. ::60: deneme tahtası ya burası ondan sordum :60:

bdvye tasınmıs :1: yenı gördum

Son düzenleme:
valla ben sorun nedir tam anlayamadım?! başlıkta naaz okuyunca hamile bir arkadaş bebeğine isim soruyor sandım.

2 ayda kötülüğünü gördüysen bitir, uzatma hiç. Dengesiz insanla zor olur bi ilişki yürütmek.

Back
X