Nadia ve Azerin'in Şirin Sohbet Topiğine Hoşgeldiniz :)

gunaydin kizlar
hatunlar yarin sabah gec kalmayin yoksa su dökerek uyandiririm sizi
kiz prenses simdi su dokup uyandirim mi seni he soyle bana
estalmus kuzu sen uyumuyomusun yoksa kocisi uyutup kk ya mi geliyosunkiz evli barkli karisin gidip uyusana ne isin var gecenin bi yarisi kk da

gunaydin kizlar

estalmus kuzu sen uyumuyomusun yoksa kocisi uyutup kk ya mi geliyosunkiz evli barkli karisin gidip uyusana ne isin var gecenin bi yarisi kk da

günaydın kuzum benim kız bu gece doğru dürüst uyumadı da ondan uğradım
sersem gibiyim bugün

ev halkını yolluyayım gelirim yine

günaydın kuzum benim kız bu gece doğru dürüst uyumadı da ondan uğradım
sersem gibiyim bugün

ev halkını yolluyayım gelirim yine
ay bu cocuklar ne zaman buyuk insan gibi uyucaklar ya.ben de ayni dertden muzdaripim bi de benim kiz 18 aylik hala uyumuyo
hadi ev halkini yolla da gel

her kalbe bi herif koysan ooooooooo
yeter de artar bile
ayyyy allah korusun ben bitanesinle zor bas ediyorum

gunaydin kizlar

günaydin canimin ici

ben yarim saat önce burdaydim da internet olmuyordu giremedim sizin icin erken geldim

kizlar yarin arkadasimla alisverise cikiyorummmmmm kuzenimin nisani icin elbise bakicam

evde bitane hic giymedigim etek var onun üzerine bisey bulursa onu giyerim dur bi bakim resim varsa gösteririrm

gunaydin kuzu.nabersin ya.alisverise mi cikicaksin?bayilirim alisverise insan hakkaten stres atiyo.resim bulursan koy da bakalim

iyim cnm bu sabah erken kalktim

evet ya cikicam bakalim neler var neler yok carsida

etegin tam ayni resmini bulamadim ama ona benzer bitane buldum yüklerim sonra

kızlaaaaaaaaaaaaaaar fotolar hazır
siz bi soluklanın bakın
ben de evimin işlerini bi azaltam da gelem

masallah ya sanki sana benziyor :26:

ben seni cok tanimak istiyorum ya merak ettim iyice kizinda cok tatli. yolum azerbaycana düssede sana gelsem

gercekten sizi cok benimsedim ben burada.

daha cok babasina benzetirler eee ne de olsa testi o yapti dimi ama
Ay ne iyi olurdu kuzu ya birgun gorushsek aslinda hic bi sey imkansiz degil belki bir gun gorusuruz neden olmasin dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…