Nadia ve Azerin'in Şirin Sohbet Topiğine Hoşgeldiniz :)

daha cok babasina benzetirler eee ne de olsa testi o yapti dimi ama
Ay ne iyi olurdu kuzu ya birgun gorushsek aslinda hic bi sey imkansiz degil belki bir gun gorusuruz neden olmasin dimi

cis senden test babadan kime benzemesi önemli degil cnm cok tatli olmasi yeterli benim icin

evet ya ben evlenince kocama diyimde size gelelim bir gün hem oralarinida gezmis oluruz

cnm sen nisan elbiseni buldunmu internetten :26:

tamam yuklersin bakariz
ben de kizimin dun cektigim fotosunu koyiim de bak
Eki Görüntüle 389502
Eki Görüntüle 389503

çok tatlı maşallah azeoş varya bu kızı şimdi burda olsa varya ne severdim
canım kızın karıştırıyor diye dolapların kapaklarını pembe kurdalelerle bağlamışsın çok güldüm bende yapardım ben 4. katta oturuyorum yazın oğlan balkondan aşağı sarkar diye balkonda dışarıya bakan tarafa kocaman yüksek masa koyardım masaya çıkamazdı vay be ne günlerdi

daha cok babasina benzetirler eee ne de olsa testi o yapti dimi ama
Ay ne iyi olurdu kuzu ya birgun gorushsek aslinda hic bi sey imkansiz degil belki bir gun gorusuruz neden olmasin dimi

azerin senin albümünde eşinin resimi vardı ya ordan gördüğüm kadarıyla aynı eşin demekki sen kocanı daha çok seviyordun
zamanla sana döner genelde çocuklar aynı babaları olur sonrada anneye dönerler kızlar gelsinde bende oğluşumla resimimi koyayım belki oğluşumu beğenirsin kızına eş adayı bakarsın dünür oluruz

hemennnde neyi düsünüyoruz biz kadin milleti kizimiza oglumuza es adayi bulmak

hani beni alcaktin ogluna

cis senden test babadan kime benzemesi önemli degil cnm cok tatli olmasi yeterli benim icin

evet ya ben evlenince kocama diyimde size gelelim bir gün hem oralarinida gezmis oluruz

cnm sen nisan elbiseni buldunmu internetten :26:

kuzu nisan foto mu koydum profile bak bakalim
elbisenin uzerinde taslarla fyonk var

he abla bagladim valla napiyim dagitip dokuyo cadi

o patsyin kulaklarını çekerim benim fıstıgıma kimse şişko diyemez
ona şişko demeyin bana diyin çok güzel hareketlerde vardı ya bu espri adam oğluna kızıcak annesi habire ona kızma bana kız ona vurma bana vur diyordun ya izledinizmi

koy bakiim abla neden olmasin senden iyi kaynana mi bulucam kiza

kuzu nisan foto mu koydum profile bak bakalim
elbisenin uzerinde taslarla fyonk var
ayyy kizzzzzz sen ne kadar güzelsin öyle elbisede cok yakismis begendim elbiseni
güle güle giyin

ciddimi kız sana öylemi dedim demişimdir
şaka yapıyorum ben oğluşum kimi isterse onu alır aman ben o zaman tahtalı köye gitmiş olurum zaten
aaaa dur karistirdim ben estalmus demisti ogluma alirim diye özür dilerim

ayy kıyamaaaaaamm
ben alırım kıs seni oğluma üzülme
hem sana koca mı yok
alican zaten böcük öyle dedin dün 9:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…