Nadia ve Azerin'in Şirin Sohbet Topiğine Hoşgeldiniz :)

birincisi ben 36yım ve hala bekarım ikincisi anlamadım sen incelediin mi incelemedin mi :44::44::44::44::44::44: üçüncüsü ki ben ce en önemlisi negeldi kıs başına:18::18::18::18::18:

birincisi ben 36yım ve hala bekarım ikincisi anlamadım sen incelediin mi incelemedin mi :44::44::44::44::44::44: üçüncüsü ki ben ce en önemlisi negeldi kıs başına:18::18::18::18::18:

anaaammmm bende seni bizim yasta saniyom patsy deyip duruyom abla diyim mi sana :26:

bende şıklarla cevaplıyım 1.) 36 yaşında evlenip çok rahat bebk yapabilirsin benim en yakın arkadaşım 36 yaşında doğurdum diğer bir arkadaşım 43 yaşında doğurdu
2.)ben çok genç ve incelemeden evlendim çok çektim kaynanamdan çocuğumdan ailemden şuanda eşim ameliyat oldu koltu değneklriyel yaşıyor bana muhtaç
3.) gençken evlenmek daha kolay ama yaş ilerledikçe herşeyi inceliyorlar bu seferde evlenmeye cesaret edemiyorlar
en mantıklısı evlenirken çokda incelemiyeceksin mantığına biraz yattımı gözünü karatıp evleneceksin
çünkü evlilikte ne yazıkki şans meselesi
ay çok uzun oldu kız

dogru söyledin sans meselesi.

nekadar inceliyceksin ki bu devirde insan kendi babasini bile taniyamiyor yeri geliyorda evleenmek istedigin adami nasil taniycaksin dimi ama :26:

kız nerde besili aşkolsun kızım adam 10 yaşında seninkilerde o yaşa gelsin kocaman olurlar

ben çok severim etli butlu çocukları

kızlaaaaaaaaaaaar
işler beni bekler
ben gider
anaaaaaaaaaaammmmmmm ne kadanda kafiyeli oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…