üzme kendini kız 32 yaşında millet evlenmeyi kendini hazır görmüyor bile benim arkadaşlardan bazıları 35 yaşında evlendi hatta bir tanesi ondan sonra 2 çocuk bile yaptı
evlenmek için incelmiyeceksin gözünü krart evlen
bak ben öyle yaptım başıma gelmeyen kalmadı
al hatun daha 32 sinde boyunca oğluşu var yok canım benden bi cacık olmaz bu saatten sonra ben unutayım bu annelik hevesini
Selam bacilarr gunaydinHayirli cumalar dilerim.. Nabersiniz ??
birincisi ben 36yım ve hala bekarım ikincisi anlamadım sen incelediin mi incelemedin mi :44::44::44::44::44::44: üçüncüsü ki ben ce en önemlisi negeldi kıs başına:18::18::18::18::18:
gunaydin ruzgos.nasilsin bakalim nerelerdesin hayirsiz
Selam bacilarr gunaydinHayirli cumalar dilerim.. Nabersiniz ??
sağol canım lafı uzatmıyorum kızını verecekmisin
patsyyyyyyyyyyyyyyyyy 732ci sayfaya bi bak
iyim sukur sen nasilsin canim pc yi hic acmadim ne zamandir simdide burayi ozledim ve geldim :)
iyi yaptin`niye acmiyomusun pc yi
birincisi ben 36yım ve hala bekarım ikincisi anlamadım sen incelediin mi incelemedin mi :44::44::44::44::44::44: üçüncüsü ki ben ce en önemlisi negeldi kıs başına:18::18::18::18::18:
bende şıklarla cevaplıyım 1.) 36 yaşında evlenip çok rahat bebk yapabilirsin benim en yakın arkadaşım 36 yaşında doğurdum diğer bir arkadaşım 43 yaşında doğurdu
2.)ben çok genç ve incelemeden evlendim çok çektim kaynanamdan çocuğumdan ailemden şuanda eşim ameliyat oldu koltu değneklriyel yaşıyor bana muhtaç
3.) gençken evlenmek daha kolay ama yaş ilerledikçe herşeyi inceliyorlar bu seferde evlenmeye cesaret edemiyorlar
en mantıklısı evlenirken çokda incelemiyeceksin mantığına biraz yattımı gözünü karatıp evleneceksin
çünkü evlilikte ne yazıkki şans meselesi
ay çok uzun oldu kız
kız nerde besili aşkolsun kızım adam 10 yaşında seninkilerde o yaşa gelsin kocaman olurlar
nazar etme nolur
çalış senin de olur:9
kıs delürtmeyin beni biri der elini çabuk tut biri der çalış kaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrdişiiiiiiiiiiiiiim tek başına çalış çalış nereye kadar beni halka açık mekanda konuşturuyosunuz yine yaaaaaafffffff
al hatun daha 32 sinde boyunca oğluşu var yok canım benden bi cacık olmaz bu saatten sonra ben unutayım bu annelik hevesini
kısmetin ne vakıt kapını çalacağu bellü olmas şeker
nerden bildin acaba bilgilendenmi gördün heee
ayy hiç bakmamıştım yaa gerçekten ürtmen misin
halan yapıyo musun yapıyosan kk' ya nasıl vakit buluyosun
bu sorularıma kim cebap verecek
kıs kompleks kompleksAllah seni napmasın naptimki dilin dolaştı bu kadar accık saçını çekiştirdim o kadar
hayırlı cumalar canikom hoşgeldinSelam bacilarr gunaydinHayirli cumalar dilerim.. Nabersiniz ??
Kendimi hic iyi hissetmiyorum ne zamandir halsizimde biraz. Napiyosunuz bakalim
abooooooooooooooooooo hamile falan olmayasin
tamam git ama birazdan don taaaam mikızlaaaaaaaaaaaar
işler beni bekler
ben gider
anaaaaaaaaaaammmmmmm ne kadanda kafiyeli oldu
yuppppppppiiiii teyze oluyoruzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?