Nadia ve Azerin'in Şirin Sohbet Topiğine Hoşgeldiniz :)

incimnaz abla gözerime inanamadim

seni teyzemin kaynanasina benzettim oglunuda benim büyük halamin ogluna

masallah cok güzelsin

Allahım Allahım Allahım kısına bayıldım bayıldım öldüm bittim azerin bir bu iki maşallah maşallah maşallaaaaaaaaaaaaaah ya ben de istiyom yaaaaaaaaa

nazar etme nolur
çalış senin de olur

estalmusssssssssssssss kısın çok çok şeker kıs yerim ben onu o çizgili elbisesi olurum

ol annem ol

kızlar bende oğluşumla beraber resimimizi profil resimim yaptım isteyen bakabilir

maşallah yaa oğluna
bayaaa besiliymiş
benimkiler sıska kaldı yanında

ben bir zeyno görüyorum zeyno şekerim hoşgeldin dalıver bakma öyle

incimnaz abla gözerime inanamadim

seni teyzemin kaynanasina benzettim oglunuda benim büyük halamin ogluna

masallah cok güzelsin

teyzenin kaynanasınamı benzettin hahahhahah kızım yaşlıyız dedikte o kadarda yaşlı değilim ya 32 yaşını yeni bitirdim
prenses kız teyzenin kaynanası ben olmayayım

teyzenin kaynanasınamı benzettin hahahhahah kızım yaşlıyız dedikte o kadarda yaşlı değilim ya 32 yaşını yeni bitirdim

al hatun daha 32 sinde boyunca oğluşu var yok canım benden bi cacık olmaz bu saatten sonra ben unutayım bu annelik hevesini

al hatun daha 32 sinde boyunca oğluşu var yok canım benden bi cacık olmaz bu saatten sonra ben unutayım bu annelik hevesini

üzme kendini kız 32 yaşında millet evlenmeyi kendini hazır görmüyor bile benim arkadaşlardan bazıları 35 yaşında evlendi hatta bir tanesi ondan sonra 2 çocuk bile yaptı
evlenmek için incelmiyeceksin gözünü krart evlen
bak ben öyle yaptım başıma gelmeyen kalmadı

kizzzzz olabilir diycem ama kaynanasi 2 oglunuda evlendirdi

ben yaslisin demek istemedim ama cok benziyorsun yaslilikla alakasi yok ki bunun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…