elini cabuk tut o zaman
olmazsa da ben yapip veririm bakarsin
Allahım Allahım Allahım kısına bayıldım bayıldım öldüm bittim azerin bir bu iki maşallah maşallah maşallaaaaaaaaaaaaaahya ben de istiyom yaaaaaaaaa
estalmusssssssssssssss kısın çok çok şeker kıs yerim ben onu o çizgili elbisesi olurum
kızlar bende oğluşumla beraber resimimizi profil resimim yaptım isteyen bakabilir
nazar etme nolur
çalış senin de olur
ol annem ol
maşallah yaa oğluna
bayaaa besiliymiş
benimkiler sıska kaldı yanında
incimnaz abla gözerime inanamadim
seni teyzemin kaynanasina benzettim oglunuda benim büyük halamin ogluna
masallahcok güzelsin
incimcim ne kaadaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnn güzelsin şekerimkıs valla komplekse girdim iyi mi biri beni çıkarsın burdan yaaaaaaaaaaa
incimnaz abla gözerime inanamadim
seni teyzemin kaynanasina benzettim oglunuda benim büyük halamin ogluna
masallahcok güzelsin
nazar etme nolur
çalış senin de olur:9
kıs delürtmeyin beni biri der elini çabuk tut biri der çalış kaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrdişiiiiiiiiiiiiiim tek başına çalış çalış nereye kadar beni halka açık mekanda konuşturuyosunuz yine yaaaaaafffffff
biraz daha zorlarsa incimcim bu kıs "size anne diyebilir miyim" moduna girecek demedi deme
biraz daha zorlarsa incimcim bu kıs "size anne diyebilir miyim" moduna girecek demedi deme
teyzenin kaynanasınamı benzettin hahahhahah kızım yaşlıyız dedikte o kadarda yaşlı değilim ya32 yaşını yeni bitirdim
prenses kız teyzenin kaynanası ben olmayayım
yaa imcimnaz sende bi ürtmen havası var gibim
al hatun daha 32 sinde boyunca oğluşu var yok canım benden bi cacık olmaz bu saatten sonra ben unutayım bu annelik hevesini
gel kıs buraya çık kumpresden
incim abla oglun cooooooooooooooook yahusuhlu
sen de pek guzelsin
bu arada oglan tipki sen
teyzenin kaynanasınamı benzettin hahahhahah kızım yaşlıyız dedikte o kadarda yaşlı değilim ya32 yaşını yeni bitirdim
prenses kız teyzenin kaynanası ben olmayayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?