Nadia ve Azerin'in Şirin Sohbet Topiğine Hoşgeldiniz :)

kıs ben son bi bakayım didim emme galiba sanırsam heralde seni o arada bakırköye kaldırdılar yerişemedim canıııııııım kıyamam

sorma yaaaf böyle bağırınca yakalandık

neyse anacım ben kaçar benden sonra gelenlere selam olsun bu işyerinde bu günlükte bana ayrılan sürenin sonuna geldim en güzel en güzel yarınlar sizlerin olsun kıslar beni ösleyin anacım
oy oy oy oy o nasıl güzel dilekmiş öyle gadasını alduğum
ben geldiiiìimmmm
az önce nerdeydin ben gitmeden önce

kızlar nerdesin burası sessizliğe bürünmüş neyse bende takılayım biraz kkda sonrada yalan dünyaya yelken açıcam zaten

eveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet:44::44::44: eeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyy her sabah kargalarla kahvaltı yapmak üzere topiğe toplaşıp benim geldiğim mesai saatleri civarında ise dağılan topik ahalisi, acaba bu sabah niçünnnnnnnn yoksunuz :44::44::44::44::44::44::44:

eskiden herhangi bir topikte böleeeeeeee yazınca birileri gelir "gel kadişim konuşalım" derdi hey gidi günleeeeeeeeeeer heey:2::2::2::2:

ama diyorum kendi kendime acep istikrarlı davranıp yazmaya devam etsem birisi beni görür mü ya daaaaaa acaba önce bu saatlerde kimsecikler var mı aslında diyemi baksam :44::44::44::44: akıl başka bişey anacım işte insanda olmayınca deli gibi kendi kendine konuşuyo böleeeee

azerin kıs yokmusun yoksam :44::44::44::44::44::44: eeeeeee aybalm adın görünüyo aşağıda:44::44::44::44:

gunaydin kuzu.bu gun is gunu olmadigi icin gelmedi kimse.aslinda ben de cikmaliyim bu gun temizlik gunum de

melegim hoşgeldiiiiiiiin tanıştırayım arkadaş azerin topiğin sahibi ayrıca kendisi gerçekten azeri yarışmaya azarbaycandan katılıyor

azerin bil bakalım melegimi nerede buldum evet anacım seni bulduğum yerde bildin ay kendi kendine söyleniyodu valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…