ne diyo ne diyooo :18:
sen bi de bizi cinsel icerikli konular olunca goreceksin sayfalari tutamiyoruzçok eğlencelisiniz ya sabah sabah içim açıldı :)
benm ismim altında papatya yazıyo sizde güzel sözler yazıyo nasıl yaptınız onu
kıs Allahtan aramızda erkek yok azerin fantasiyeeeee baksana bebişim "yataktayım" elimde telefon" böle yavaş oluyooooo "alo kaç kere sölicez kısım burası halka azık bi yer diyee
sen bi de bizi cinsel icerikli konular olunca goreceksin sayfalari tutamiyoruz
profilini duzenleden kisisel rutbene yaza bilisin
o olamaz işte çünkü ben peşini bırakmıycam :)))
düsündügün seye bak fantezi aklima gelmemisti ki diline düstüm desene :122: hadi hatunlar ben cikiyorum yoksa pijamayla gitmek zorunda kalicam
düsündügün seye bak fantezi aklima gelmemisti ki diline düstüm desene :122: hadi hatunlar ben cikiyorum yoksa pijamayla gitmek zorunda kalicam
hangi gurum icin:26:kıs azerin sabah accık kokoş hatunlar topiğini okudumdu ( amam senin gibi aldatıp bişey yazmadım taammı sadece okudum ) o durum için paris diyolar kıs çok güldüm
azerin be ben hiç öle bişeye denk gelmedim onu ne zaman kiminle yaptınız anacım yoksa 12den sonradamı takılıyosunuz burada:44::44::44::44::44:
hangi gurum icin:26:
azerin be ben hiç öle bişeye denk gelmedim onu ne zaman kiminle yaptınız anacım yoksa 12den sonradamı takılıyosunuz burada:44::44::44::44::44:
cok sey kaciriyosun patsy im cok sey
bu arada 732 sayfada kuzumun yeni fotosu var
yaf sende varya işte anla "o durum"al işte böle bişeyle başlayan varya hani tövbe tövbe
patsy yi hemen evlendirmemiz lazim baksana kafasina vurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?