Nadia ve Azerin'in Şirin Sohbet Topiğine Hoşgeldiniz :)

kıs Allahtan aramızda erkek yok azerin fantasiyeeeee baksana bebişim "yataktayım" elimde telefon" böle yavaş oluyooooo " alo kaç kere sölicez kısım burası halka azık bi yer diyee

düsündügün seye bak fantezi aklima gelmemisti ki diline düstüm desene :122: hadi hatunlar ben cikiyorum yoksa pijamayla gitmek zorunda kalicam

sen bi de bizi cinsel icerikli konular olunca goreceksin sayfalari tutamiyoruz

profilini duzenleden kisisel rutbene yaza bilisin

kıs azerin sabah accık kokoş hatunlar topiğini okudumdu ( amam senin gibi aldatıp bişey yazmadım taammı sadece okudum ) o durum için paris diyolar kıs çok güldüm

o olamaz işte çünkü ben peşini bırakmıycam :)))

kıs sen beni bulursan yakalarsın anacım ben bi varım bi yokum sen bana yetişemezsin şekerim sen bekel ben gelirim kıs azerin bu da çok cinsel içerikli oldu galiba sanırsam heralde :44:

düsündügün seye bak fantezi aklima gelmemisti ki diline düstüm desene :122: hadi hatunlar ben cikiyorum yoksa pijamayla gitmek zorunda kalicam

fantazi üstüne fantazi kıs azerin duyuyonmu yatak safası yetmiyo bi de pijamalarla gidiyo yok anacım bu kısı biran önce baş göz etmek lazım

patsy yi hemen evlendirmemiz lazim baksana kafasina vurdu

kıs sabah yatak fantazisi yapan sen pijamalarla giden sen benim mi başıma vurdu :44: ölemi oluyo sen yapınca benim başıma mı vurmuş oluyo kıs bu öle bişey mi yani etki tepki mevzuu gibi

BENDE çıkıyorum kızlar ev işleri beni bekliyo ya akşamda bizimkiyle tartıştım moralım düzelmişken o işler bari aradan çıksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…