- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.330
- 798
BENDE çıkıyorum kızlar ev işleri beni bekliyoya akşamda bizimkiyle tartıştım moralım düzelmişken o işler bari aradan çıksın
BENDE çıkıyorum kızlar ev işleri beni bekliyoya akşamda bizimkiyle tartıştım moralım düzelmişken o işler bari aradan çıksın
patsy biz o konulari sabah yapiyoruz cnm cinsel istek sabahlari daha yogun oluyormusazerin evlendirelim ben gelince ama ben ciktim kuzular
ben de oyle yapiyorum aksam kavga kiyamet sabah burda keyfim aciliyo yine aksam isten gelince asik suratla geziyorum
ben de kalkiim de evi temizliyim
kuzu sen benim melegimin fotosunu gordun mu?yaf daha iki kelam etmediydik evlisin galiba bi meleğin var anladığım kadarıyla ev işi dediğine göre ya çalışmıyosun yada memursun c.tesi sabah evde olduğuna göre e daha garpuz keseceydik :44:
kuzu sen benim melegimin fotosunu gordun mu?
dur bakayım hemen sayfa kaçtı tamam hemen geliyorum şekerim
tamam yuklersin bakariz
ben de kizimin dun cektigim fotosunu koyiim de bak
Eki Görüntüle 389502
Eki Görüntüle 389503
kıs ben bunu yerim yerim yerim
patsy teyzesi gozlukleri nasil kuzumun
kıs azerin mahsusu mu yapıyon ben de kıs istiyorum bitane banane ya bananeeeeeeeeeeee
ikinci olsun bunu sana verecem zaten
yerim yerim yerim ben onu şekerim tatlım benim keşke fırsatım olsada gelip bi sevsem sevsem kuzumuya kısım koyma böle genele fıstığımın fotosunu falan nazar falan değer Allah korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?