Nadia ve Azerin'in Şirin Sohbet Topiğine Hoşgeldiniz :)

BENDE çıkıyorum kızlar ev işleri beni bekliyo ya akşamda bizimkiyle tartıştım moralım düzelmişken o işler bari aradan çıksın

ben de oyle yapiyorum aksam kavga kiyamet sabah burda keyfim aciliyo yine aksam isten gelince asik suratla geziyorum
ben de kalkiim de evi temizliyim

patsy biz o konulari sabah yapiyoruz cnm cinsel istek sabahlari daha yogun oluyormus azerin evlendirelim ben gelince ama ben ciktim kuzular

BENDE çıkıyorum kızlar ev işleri beni bekliyo ya akşamda bizimkiyle tartıştım moralım düzelmişken o işler bari aradan çıksın

yaf daha iki kelam etmediydik evlisin galiba bi meleğin var anladığım kadarıyla ev işi dediğine göre ya çalışmıyosun yada memursun c.tesi sabah evde olduğuna göre e daha garpuz keseceydik :44:

ben de oyle yapiyorum aksam kavga kiyamet sabah burda keyfim aciliyo yine aksam isten gelince asik suratla geziyorum
ben de kalkiim de evi temizliyim

eyi o vakit hepiniz gidin ben bugün ikiye kadar buradayım o zaman giderim kokoşlar topiğine ufkum açılır napayım artıkın

eeeeeeee hani bu meleğim gitmişmişti noldu ki ne :44::44::44: dayanamadın dimiiiiii burası böle işte yada aslında ben öyleyim dayanılmaz yani

ikinci olsun bunu sana verecem zaten

yerim yerim yerim ben onu şekerim tatlım benim keşke fırsatım olsada gelip bi sevsem sevsem kuzumu ya kısım koyma böle genele fıstığımın fotosunu falan nazar falan değer Allah korusun

yerim yerim yerim ben onu şekerim tatlım benim keşke fırsatım olsada gelip bi sevsem sevsem kuzumu ya kısım koyma böle genele fıstığımın fotosunu falan nazar falan değer Allah korusun

Allah korur onu ben biliyorum nazara falan inanmam ben
kuzu bu gun dugune gitcem ben
simdi cikiyorum yine ugrarim
optum

iki dakka geldik kimsecikler yok
azerin düğündeonu biliyosda diğerleri nerede acep :44::44::44::44::44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…