- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.330
- 798
kız ay benim yanlış gören gözüm dikkatli bakınca okudum bende onu rusça falan zannettim
canım ya sana bişe diyimmi ayıp olucak ama bende bir ara eşime çok sinirliyken vallahi öpmüyordum ceza vermiştim
o açıdan bakınca kadını biraz haklı buldum olabilir ama diğer dalga geçnelr çok acımasızlar bence anlayışsızlardı
canım ya sana bişe diyimmi ayıp olucak ama bende bir ara eşime çok sinirliyken vallahi öpmüyordum ceza vermiştim
o açıdan bakınca kadını biraz haklı buldum olabilir ama diğer dalga geçnelr çok acımasızlar bence anlayışsızlardı
abla kadin ceza vermemis ki titizlikten opmuyomus igreniyomus
canımcım sen ceza veriyorsun kadın
iğreniyo
ama çocukta yaparım kariyerde diyo
ondan saldırmışlar bence
canımcım sen ceza veriyorsun kadın
iğreniyo
ama çocukta yaparım kariyerde diyo
ondan saldırmışlar bence
ama nilu kadin hasta tedavi olmali ama burdaki bazi bilmisler kocan seni aldatir biliyomusun kocan nerelere gidiyo diyolar.zaten kadin dertli daha da acitiyolar canini
kız ceza ver ver nereye kadar demi
size bişe itiraf edicem ama gülmek yok bende çok titizm ay öyle öpemem ben illa dişler iyicde fırçalananak ağzı koymayacak sarımsak soğan gibi tabi benimde onadan sonra öpüyorum bendemi sorunluyum acep
kız ceza ver ver nereye kadar demi
size bişe itiraf edicem ama gülmek yok bende çok titizm ay öyle öpemem ben illa dişler iyicde fırçalananak ağzı koymayacak sarımsak soğan gibi tabi benimde onadan sonra öpüyorum bendemi sorunluyum acep
kızlar
dün kuranı kerim aldım ama öyle bildiğimiz büyük kuranlardan değil yanlızca içinde yasin tebareke amme namaz süreleri var
hemde
çok güzel renkli baskı
hem meal hemöm tevsir hem arapça
yazılmış
mevlütlerde
çok güzel kokunur
hemide 1.00 tl ye
şaşırdım
dün kitap okuma günleri ve dini kitapları tanıtma diye fuar açıkmış burda
hayır canım doğrusu o
bende öyle yapıyorum
ve eşimede fırçalatıyorum
ne kadar temizdesende ağzında yemeklerden dolayı bi koku oluyo
ben bide çok çabuk duyarım kokuyu
eşim işten gelince bugün neyedin diye sayıyorum
ya nerden biliyon diyo nebileyim kokuyu çok alıyorum burnum keskin demekki
abla ben de basak burcuyum ben de diyodrum bu kadin niye benle hep ayni fikirleri soyluyobende öyleyim burnum çok hassas mesala kendime koku aldım bol bol sıktım inanırmısın kokuyu her saniye duymaktan helak oldum hoş koku ama fazla koklamakta midemi bulandırdı gittim yıkandım
zaten ben başak burcuyum acayip titizim millet bıktı benden
düşünün tvde dizilerde öpüşüyorlar bende hemen ay ne iğrenç acaba adamın ağzı kokuyormudur falan derim eşimde güler
kızlar
dün kuranı kerim aldım ama öyle bildiğimiz büyük kuranlardan değil yanlızca içinde yasin tebareke amme namaz süreleri var
hemde
çok güzel renkli baskı
hem meal hemöm tevsir hem arapça
yazılmış
mevlütlerde
çok güzel kokunur
hemide 1.00 tl ye
şaşırdım
dün kitap okuma günleri ve dini kitapları tanıtma diye fuar açıkmış burda
bende öyleyim burnum çok hassas mesala kendime koku aldım bol bol sıktım inanırmısın kokuyu her saniye duymaktan helak oldum hoş koku ama fazla koklamakta midemi bulandırdı gittim yıkandım
zaten ben başak burcuyum acayip titizim millet bıktı benden
düşünün tvde dizilerde öpüşüyorlar bende hemen ay ne iğrenç acaba adamın ağzı kokuyormudur falan derim eşimde güler
hanimlar ben camasir asip geliyorum bekleyin beni
benim eşimde başak burcu
canım benim eşim bi bılaşık yıkasın onun
yıkadığı bardağa tabağa deyemezsin aynı makinadan çıkmış gibi sıcak elini yakıyo
hele bide ellerini sabunlamaya bi başlarsa of of
bendeyeyim
1 kova sende 2 kova su akıtıyo
heryerden bişey yemez
aman
bi parfüm sıkışı var onunda
bi şeşeyi yarıya indiriyo
bende parfüm kokusuna hiç gelemem herkes güzel kokusunu alır ben direk o gaz kokusunu alırım
acaba bende konu açsammı ben niye parfümün gaz kokusunu alıyom
diye
ac ac nilu ilk yorumu biz yazariz
benim esim de basak burcu benim kiz 1 gunle kacirdi yoksa ailecek basak olcaktikdusunun artik bizim evi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?