patsyyyyyyy günaydin cnm
günaydın nasılsın kıs bi sabah fırsat bulup geldim işler başlamadan bi bakayım diye ana kimseler yok başka zaman soruyorum e sabah erken geliyoruz sen gelmiyosun diyolar
yok cnm forumda görmedim
azerin temizlik yapmaya gitti digerleri ugramadi hic
bende calisiyorum
günaydın incimcim nasılsın
işte iş başalyınca böyle oluyor hemen yazamıyorum ki :44:
günaydin ablaaaaaaaa
günaydın canım profil resiminde süper insanın aşık olası geliyor offfff
tesekkür ederimazerin yapmis bana
nasilsin bugün
kizzzz kaynana kahvalti yaptinmi?
kizlar dün aksam rahatsizlandim basim catlicak diye korktum ve midem cok agriyordu :26:
iyidir nolsun dışarı çıkıcam bugün işlerim var birazhayirli sabahlar
nasilsin estosssssss
günaydin meleklerrr
nasilsiniz???
azerinn kolay gelsin gec kalma
estalmus sende beni gözetleme ordan gelde sohbet edelim
evet bende herzeman onu düsünüyorum yakinda olsakta görüssek tanissak diyeçok güzel olmuş canım azo düşünceli kız yapar böyle şeyler keşke yakında olsanızda hep beraber bir göürşsek ne güzel olurdu
canım bende ne biliyim duygusalım bugün dinlediğim şarkıların etkisi var sanırım
ama birazdan neşeli olurum anlayacağın çatlağın teki olduğum için değişmeler oluyor
yaptım ayol yapmam mı
çok geçmiş olsun ama sana bişey olmaz zati çatlaktın
iyidir nolsun dışarı çıkıcam bugün işlerim var biraz
bugün yoğunum beaa te yarın misafir gelebilir temizlik hazırlık fln
kızlar nerelerdesiniz ya
tarzım değil ama çok güzel bir şarkı arkadalar bu şarkı hepinize gelsin AZERİ KIZININ DÜNYAYI KASIP KAVURAN PARÇASI - YouTube
evet bende herzeman onu düsünüyorum yakinda olsakta görüssek tanissak diyemalesef uzaktayiz. buraya ilk geldigimde kimseye isinamamistim bana yalanci gibi gelmisti herkes (bu topik ilk üye oldugum zamanalr) ama taniyinca öyle olmadigini anladim
ne sarkisi dinledinde duygusallastin bakim
evet canım bende baya bir süre dışardan girip bilgi alıyordum geçen eylülde üye oldum başlarda çok soğuk geldi şimdide bayılıyorum
aslında önceden söylemedim ama benim kendime ait büyük bir blogum var orda yazılar şiirler blog yazılar falan paylaşıyorum baya bir takipçimde var ama ben burayı daha çok seviyorum
yaşasın kk
evet bende herzeman onu düsünüyorum yakinda olsakta görüssek tanissak diyemalesef uzaktayiz. buraya ilk geldigimde kimseye isinamamistim bana yalanci gibi gelmisti herkes (bu topik ilk üye oldugum zamanalr) ama taniyinca öyle olmadigini anladim
ne sarkisi dinledinde duygusallastin bakim
sagol cnm olmaz bana bisey tas gibi kariyim
bende yogunum ya isyerinde
kim gelcekmis :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?