kuzu burda saat 12.18
evet kizin yemek saati sen de iyi takip ediyon bakiyorum
siz de saat kac
hadi ya o kadar fark varmı Türkiye Azerbaycan arasında
azerin canım sen her sabah bize uyanın diyorsun ama anacım burda sabahın körü oluyor bende saat farkı olduğuna kafa basmıyorki diyorumki bu kız çok erkenci
azerin canım sen her sabah bize uyanın diyorsun ama anacım burda sabahın körü oluyor bende saat farkı olduğuna kafa basmıyorki diyorumki bu kız çok erkenci
ben geldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
accik hava atiyodum abla onu da sondurdun
hosgeldiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
hosgeldin
hosbulduk nabersınız
evet ama sımdı bızım saatler bır saat ılerı alındı o zmn nasıl olcak sızındemı ılerı alındı prenses
iyim cnm sen nasilsin
evet bizimde ileri alindi cnm
ben ıyı degılım bugun ya sol tarafımda agrı saplandı bırden bobrek agrısı olabılır mı
kizlar birazdan size parfumlerimin fotosunu koyucam
aynen bende ya saat 1-2 arasi cikiyorum diyor düsünüyorum kendi kendime neden cikiyor bu saatte esimi geliyor isten diye
havanın yerim senin cimcime hatuna bak ya orda saat öğlen 11 olmuş uyanın diyor bize hahhahahaccik hava atiyodum abla onu da sondurdun
ben geldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bu arada abla Turkiyeyle 2 saat farkimiz var
prenses 1 saat bize 2 saaatte bizden azoya fark var ee sana soru senle azo arası kaç saat kaç kmabla türkiye de almanyadan 1 saat ilerde
ben ıyı degılım bugun ya sol tarafımda agrı saplandı bırden bobrek agrısı olabılır mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?