Nadia ve Azerin'in Şirin Sohbet Topiğine Hoşgeldiniz :)

bende izledim cnm hatta bi kitap okudum onu yasayan bir kiz yazmis herseyi anlatiyordu kitapta.

ne kdr sacma degılmı Allah senı kadın olarak yaratmıs,
zevk alman ıcın oyle yaratmıs Allahın verdıgı yarattıgına nasıl oyle yapılırkı:26:

zevk alman ıcın oyle yaratmıs Allahın verdıgı yarattıgına nasıl oyle yapılırkı:26:

sacma cnm ama ne diycen ki onlar öyle yapiyorlar bende anlam veremiyorum hem yapanlarda müslümanlar da var onlar bari yapmasa

km sini bilemicem ama azoyla benim aramda 3 saat var
kız Allah seni ne yapsın lisede öğrendik ya 3 . 111= 333 km olur tabi bende bilmiyoruk atıyorum ahahhaha
ablaaaaaaaaaa ne var ne yok anlat bakım susma

tatlım ya telim susmuyorki benim oğlan dün okulda burnu aniden baya kanamış bide ayağını burkmuştu gece acildeydim duyan arıyor ondan yazamadım
seneler önce duydum ve sok gecirdim kizlar

afrikadaki kiz cocuklarini sünnet ettiriyorlar yazik cocuklara yaaaa

kadının zevk almaya hakkı yok kadınlar insan değil ya kadın zevk almasın diye yapıylıyormuş

tatlım kız çocuğuna yapıyorlarki kadın olunca zevk almasın o zaman sadece erkek zevk alsın kısaca erkek bencilliği

sacma cnm ama ne diycen ki onlar öyle yapiyorlar bende anlam veremiyorum hem yapanlarda müslümanlar da var onlar bari yapmasa

kimse kızmasın ama bunu yapan müslüman olamaz bu müslümanlık bahanesiyle yapılıyor ama amaç erkekler kadınları doyurmak için uğraşmamak için sadece kendi zevkleri için sex yapmak için yaprukları bişe
kuranda da bunla ilgili bişe yokki aksine kadın erkek eşit yaratılmış

Son düzenleme:
kizi uyutiim cekicem kuzu
bu arada kizlar en sevdiginiz parfum hangisi

tamam cnm uyutta göster

en sevdigim parfümler sunlar:
1. givenchy
2. heidi klum
3. naomi campbell
4. valentino
5. diesel
6. lacoste
cnm ya bisürü seviyorum ben benimkiler bitsin givenchyinin alicam süper kokuyor

haklisin cnm ama kitabi yazan kiz müslüman oldugunu söyledi hatta röportaj falanda yaptilar somaliden geliyormus kiz :26: nekadar dogru bilemicem

kizi uyutiim cekicem kuzu
bu arada kizlar en sevdiginiz parfum hangisi
kızlar ben kokumu değiştirdim yeni koku aldım ama oda içime sinmedi
bana çok kalıcı etkili yürüdüğüm zaman herkesin duyacağı ama mide bulandırmayacağı ve çok pahalı olmayan koku önerin
tabi öyle koku varsa

abla gecmis olsun nedir senin oglanin basina gelenler nazar falan mi degdi cocuga:26:
evet abla bu igrenc bi sey nasil yaparlar bunu

bende öyle koku istiyorummmm Valentino´nun parfümü öyle cnm ve givenchy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…