Nadia ve Azerin'in Şirin Sohbet Topiğine Hoşgeldiniz :)

hayatta 1 kere alsam yeter benim icn cnm

baktim fiyatlarina

Valentino 50ml 193 Lira

Givenchy 100ml 152 Lira

iyi tahminimden ucuzmuş ama ben yinede almamam çünkü kokuya bayılırım bu sebeple bolbol sıkarım
ben doldurmalarını alıyorum yemin ederim orjinal gibi kokuyor hatta sokakta bana kokumu soranlar oluyor 22 liraya doldurtma aldım

kuzu parfümlerin isimlerini de yazsaydin bari güzel siselerini begendim ben

doldurtma nasil oluyor nerden aliyorsun abla :26: orjinal kokuyu söyleyiptemi siseye koyuyorlar :26: bizim burda öyle sey yok onsan soruyom

hosgeldin december
Ha evet o topigi kapattik artik burdayiz

hoşbuldum canım burası online sasnırım:))

hoşgeldin nasılsın

sağol canım bunu bir koklayım bari

ne yapsınlar onlarda aynı şeyi yaşamış toplum baskısı

iyiyim teşekkürler sen nasılsın?

Parfümlerden almışken konu bende d&p parfümeri c024 chanel candy kullanıyorum kızlar çok güzel deodorant olarak emotion dışı kelebekli olandan kullanıyorum mis gibi kokuyorum ve uzun sürede gidiyor emotionun kokusu :)

kuzu parfümlerin isimlerini de yazsaydin bari Güzel siselerini begendim ben

Doldurtma nasil oluyor nerden aliyorsun abla :26: Orjinal kokuyu söyleyiptemi siseye koyuyorlar :26: Bizim burda öyle sey yok onsan soruyom

d&p parfümeri var canım ,orada satılıyor orjnal gibi kokusu var :)

doldurtma nasil oluyor nerden aliyorsun abla :26: orjinal kokuyu söyleyiptemi siseye koyuyorlar :26: bizim burda öyle sey yok onsan soruyom

Canım ciddimisin Almanyada yokmu burda DR var onların istanbulda birçok yerde dükkanları var hemde yasal neyse gidiyordun istediğin kokuların hepsi var boy boy camdan doldurulmuş parfüm şişelerinde vallahi ben 3 senedir alıyorum hiç farkıda yok benim aldığım kokunun orjinali 3 sene önce 175 tl di
istersen internetden DR yaz görürsün şişeleri

sen hangi kokuları alıyorsun canım benimki bitmek üzee,değişik koku almak istiyorumm

sağol canım iyiyim
bu arada bende DR dedim d&p prensesciğim yanlış yazdım
bende daha yeni chanel candy aldım sen memnunumusun çok tatlı şeker gibi kokuyorum acayip kalıcı

Etruschi
Gold finger
iki tanesi Ricci ricci
flower party yves rocher

sen hangi kokuları alıyorsun canım benimki bitmek üzee,değişik koku almak istiyorumm

aynı kokuyu kullanıyormuşuz canım bende farklı koku istiyorum kalıcı ve böyle çiçek kokusu gibi kızlara soruyordum
prensesin dediği kokuları gidip koklayacağım inş hoşuma gider

sağol canım iyiyim
bu arada bende dr dedim d&p prensesciğim yanlış yazdım
bende daha yeni chanel candy aldım sen memnunumusun çok tatlı şeker gibi kokuyorum acayip kalıcı

memnunum uzun süredir kullanıyorum ve hemen kokuda,parfümde bitmiyor,oda mis gibi kokuyor ben çok beğeniyorum canım..

yok abla burada öyle bir sey

tamam bakarim

evet abla o bizde de var.hem orjinalinden daha kalici oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…