- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.330
- 798
sizin orda ucuzmu cnm :26:
evet bizde daha pahalineden canım sizde dahadamı pahalı ben cahil kaldım şimdi :26:
hayatta 1 kere alsam yeter benim icn cnm
baktim fiyatlarina
Valentino 50ml 193 Lira
Givenchy 100ml 152 Lira
kuzu parfümlerin isimlerini de yazsaydin bari
iyi tahminimden ucuzmuş ama ben yinede almamam çünkü kokuya bayılırım bu sebeple bolbol sıkarım
ben doldurmalarını alıyorum yemin ederim orjinal gibi kokuyor hatta sokakta bana kokumu soranlar oluyor 22 liraya doldurtma aldım
fiyatlarini yazdim abla gördünmü
hosgeldin december
Ha evet o topigi kapattik artik burdayiz
hoşgeldin nasılsın
sağol canım bunu bir koklayım bari
ne yapsınlar onlarda aynı şeyi yaşamış toplum baskısı
koklamak istedim bende istiyorum onlardan
azo vallahi yakında sana gelicem dünkü farlar halen aklımda
kuzu parfümlerin isimlerini de yazsaydin bariGüzel siselerini begendim ben
Doldurtma nasil oluyor nerden aliyorsun abla :26: Orjinal kokuyu söyleyiptemi siseye koyuyorlar :26: Bizim burda öyle sey yok onsan soruyom
koklamak istedim bende istiyorum onlardan
azo vallahi yakında sana gelicem dünkü farlar halen aklımda
kuzu parfümlerin isimlerini de yazsaydin barigüzel siselerini begendim ben
doldurtma nasil oluyor nerden aliyorsun abla :26: orjinal kokuyu söyleyiptemi siseye koyuyorlar :26: bizim burda öyle sey yok onsan soruyom
canım ciddimisin almanyada yokmu burda dr var onların istanbulda birçok yerde dükkanları var hemde yasal neyse gidiyordun istediğin kokuların hepsi var boy boy camdan doldurulmuş parfüm şişelerinde vallahi ben 3 senedir alıyorum hiç farkıda yok benim aldığım kokunun orjinali 3 sene önce 175 tl di
istersen internetden dr yaz görürsün şişeleri
hoşbuldum canım burası online sasnırım:))
iyiyim teşekkürler sen nasılsın?
Parfümlerden almışken konu bende d&p parfümeri c024 chanel candy kullanıyorum kızlar çok güzel deodorant olarak emotion dışı kelebekli olandan kullanıyorum mis gibi kokuyorum ve uzun sürede gidiyor emotionun kokusu :)
d&p parfümeri var canım ,orada satılıyor orjnal gibi kokusu var :)
kuzu parfümlerin isimlerini de yazsaydin barigüzel siselerini begendim ben
doldurtma nasil oluyor nerden aliyorsun abla :26: orjinal kokuyu söyleyiptemi siseye koyuyorlar :26: bizim burda öyle sey yok onsan soruyom
sen hangi kokuları alıyorsun canım benimki bitmek üzee,değişik koku almak istiyorumm
sağol canım iyiyim
bu arada bende dr dedim d&p prensesciğim yanlış yazdım
bende daha yeni chanel candy aldım sen memnunumusun çok tatlı şeker gibi kokuyorum acayip kalıcı
Canım ciddimisin Almanyada yokmu burda DR var onların istanbulda birçok yerde dükkanları var hemde yasal neyse gidiyordun istediğin kokuların hepsi var boy boy camdan doldurulmuş parfüm şişelerinde vallahi ben 3 senedir alıyorum hiç farkıda yok benim aldığım kokunun orjinali 3 sene önce 175 tl di
istersen internetden DR yaz görürsün şişeleri
evet abla o bizde de var.hem orjinalinden daha kalici oluyoCanım ciddimisin Almanyada yokmu burda DR var onların istanbulda birçok yerde dükkanları var hemde yasal neyse gidiyordun istediğin kokuların hepsi var boy boy camdan doldurulmuş parfüm şişelerinde vallahi ben 3 senedir alıyorum hiç farkıda yok benim aldığım kokunun orjinali 3 sene önce 175 tl di
istersen internetden DR yaz görürsün şişeleri
ben türkiye ye gidince bi bakiyim bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?