Nadia ve Azerin'in Şirin Sohbet Topiğine Hoşgeldiniz :)

kendini mi sıktın canım niye öyle oldu allah allah ,

ne oldu canım meraklandım şimdi hastamısın geçmişe bir bakayım olayı anlamadımda :18:

prensesim okudum canım korkma bende daha 2 sene öncesine kadar uykuya girerken hemen her seferinde sıçrardım ve uyanır tekrar uyurdum hatta şimdi bile arada oluyor
onun sebebi şu beyin ve beden uykusu var ikiside ayrı ama bazen beden uyanır beyin uyanmaz banzede beyin uyanır beden uyanmaz işte o zaman insan uyanır ama bendenine hakim olama karabasanmı bastı falan denir işte sebebi budur
aslında beyin işte bu dengesizlik olmasın diye bedenide felç edermişki uykuda rüyadaki görülen şeyleri beden kalkıp yapmasın diye işte sende o anı hissetmişsin kafaya takma çok korkarsın dua et vur kafayı yat

kendini mi sıktın canım niye öyle oldu allah allah ,

aaaayyy cok sagol ablacimm rahatladim simdi ben yinede bikac gün daha devam ederse doktora gitmeyi düsünüyorum

Ayy karabasan demeyin yawwww ben çok kötü olmuştum karabasanda kızlarr çok kötü bişey

soranlara selam söyleyin
büyüklerimin ellerinden;
küçüklerimin gözlerinden öperim

aaaayyy cok sagol ablacimm rahatladim simdi ben yinede bikac gün daha devam ederse doktora gitmeyi düsünüyorum
kafaya takma bişe olmaz ama istersen yine git doktora için rahatlar
Ayy karabasan demeyin yawwww ben çok kötü olmuştum karabasanda kızlarr çok kötü bişey
canım karabasan diye bişe yok onun bilimsel açıklamasını yukardaki mesajımda yazdım o anda biraz dua et zaten bir süre sonra beyin vücut felçini açmaya başlıyormuş dehşet bir sisitem değilmi bende ilk duyunca vay be demiştim
kızı uyutana kadar burdayım hihihihhi

kal canım vallahi bende burdan kopamıyorum evi kim toplayacak

azoş gelmiş beni fırçalamadan ben kaçayım artık
gelince görürüm fırçalarını

cnm karabasan bildigimiz karabasan degilmis aslinda kk da bi konu okumustum tipla ve vücutla alakaymis :26: Ne´kadar dogru bilemicem

öyle mii aaa bilmiyordum yaaa,birde stresten oluyormuş,ben sınav zamanında öyle olmuştum....ben sabahları uyandığımda dişlerimi çat çat diye bir ses duyuyorum ya,kendimi mi sıkıyorum anlamadım

bende kopamiyorum cnm ya eskiden bukadar bagimli degildim sanki bu topige geldim geleli cikamiyorumm

öyle mii aaa bilmiyordum yaaa,birde stresten oluyormuş,ben sınav zamanında öyle olmuştum....ben sabahları uyandığımda dişlerimi çat çat diye bir ses duyuyorum ya,kendimi mi sıkıyorum anlamadım

canım ne gelirse stresten geliyor bende dişlerimi kaç kere kırdım gece sıkıyorum hatta gece plağı yaptırdım ama onuda takamıyorum ne yapacam kızlar ben bur streten nasıl kurtulucam inanmazsınız ama ben 2 sene önce stresten damarlarımı patlatmıştım tahtalıköye gidiyordum valla

olabilir cnm vücudumuzun yapisi öyle ki herseyi anlatiyor bize

bende bazen kendimi cok sIkIyorum tutuluyor boynummm normal bisey

aaa çok gemiş olsun canımmm ,o nasıl oluyor ?tahtalıköy neresi ?fazla takmamamaklazım ya

aaaa ne diyorsun sennnn damarlar kendi mi patladi yoksa senmi yaptin :26:

bence stresten kurtulmanin tek yolu hicbirseyi kafaya takmamak :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…