- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
kizlar bu gece ben bisey fark ettim anlatayim size :
Gece yattigimda uyanikken ve uyumak üzereyken ve uyudugumda da kasildim hep yani hani kalb masaji yaparsin vücudun titrer ya aynen öyle oldu uykumda bile uyandim hemen ama rüya görmedim :18:
ne oldu canım meraklandım şimdi hastamısın geçmişe bir bakayım olayı anlamadımda :18:
kendini mi sıktın canım niye öyle oldu allah allah ,
prensesim okudum canım korkma bende daha 2 sene öncesine kadar uykuya girerken hemen her seferinde sıçrardım ve uyanır tekrar uyurdum hatta şimdi bile arada oluyor
onun sebebi şu beyin ve beden uykusu var ikiside ayrı ama bazen beden uyanır beyin uyanmaz banzede beyin uyanır beden uyanmaz işte o zaman insan uyanır ama bendenine hakim olama karabasanmı bastı falan denir işte sebebi budur
aslında beyin işte bu dengesizlik olmasın diye bedenide felç edermişki uykuda rüyadaki görülen şeyleri beden kalkıp yapmasın diye işte sende o anı hissetmişsin kafaya takma çok korkarsın dua et vur kafayı yat
kuzular bana bir saat musade
1 saat sonra her kes burda olsun
kızı uyutana kadar burdayım hihihihhi
bırakamadın dimi burayı
kafaya takma bişe olmaz ama istersen yine git doktora için rahatlaraaaayyy cok sagol ablacimmrahatladim simdi ben yinede bikac gün daha devam ederse doktora gitmeyi düsünüyorum
canım karabasan diye bişe yok onun bilimsel açıklamasını yukardaki mesajımda yazdım o anda biraz dua et zaten bir süre sonra beyin vücut felçini açmaya başlıyormuş dehşet bir sisitem değilmi bende ilk duyunca vay be demiştimAyy karabasan demeyin yawwww ben çok kötü olmuştum karabasanda kızlarr çok kötü bişey
kızı uyutana kadar burdayım hihihihhi
Ayy karabasan demeyin yawwww ben çok kötü olmuştum karabasanda kızlarr çok kötü bişey
kafaya takma bişe olmaz ama istersen yine git doktora için rahatlar
canım karabasan diye bişe yok onun bilimsel açıklamasını yukardaki mesajımda yazdım o anda biraz dua et zaten bir süre sonra beyin vücut felçini açmaya başlıyormuş dehşet bir sisitem değilmi bende ilk duyunca vay be demiştim
kal canım vallahi bende burdan kopamıyorum evi kim toplayacak
cnm karabasan bildigimiz karabasan degilmis aslinda kk da bi konu okumustum tipla ve vücutla alakaymis :26: Ne´kadar dogru bilemicem
kafaya takma bişe olmaz ama istersen yine git doktora için rahatlar
canım karabasan diye bişe yok onun bilimsel açıklamasını yukardaki mesajımda yazdım o anda biraz dua et zaten bir süre sonra beyin vücut felçini açmaya başlıyormuş dehşet bir sisitem değilmi bende ilk duyunca vay be demiştim
kal canım vallahi bende burdan kopamıyorum evi kim toplayacak
öyle mii aaa bilmiyordum yaaa,birde stresten oluyormuş,ben sınav zamanında öyle olmuştum....ben sabahları uyandığımda dişlerimi çat çat diye bir ses duyuyorum ya,kendimi mi sıkıyorum anlamadım
öyle mii aaa bilmiyordum yaaa,birde stresten oluyormuş,ben sınav zamanında öyle olmuştum....ben sabahları uyandığımda dişlerimi çat çat diye bir ses duyuyorum ya,kendimi mi sıkıyorum anlamadım
canım ne gelirse stresten geliyor bende dişlerimi kaç kere kırdım gece sıkıyorum hatta gece plağı yaptırdım ama onuda takamıyorum ne yapacam kızlar ben bur streten nasıl kurtulucam inanmazsınız ama ben 2 sene önce stresten damarlarımı patlatmıştım tahtalıköye gidiyordum valla
canım ne gelirse stresten geliyor bende dişlerimi kaç kere kırdım gece sıkıyorum hatta gece plağı yaptırdım ama onuda takamıyorum ne yapacam kızlar ben bur streten nasıl kurtulucam inanmazsınız ama ben 2 sene önce stresten damarlarımı patlatmıştım tahtalıköye gidiyordum valla
aaa çok gemiş olsun canımmm ,o nasıl oluyor ?tahtalıköy neresi ?fazla takmamamaklazım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?