Nadia ve Azerin'in Şirin Sohbet Topiğine Hoşgeldiniz :)

canım yaz için süperler renkler ve modeller tam benim tarzım güle güle giyy

december kuzu bunlar hangi marka bi bakem ben de

güle güle giyin cnm hepsi cok güzel. Bu pantolondan bende almak istedim ama boyun kisa oldugundan yakismadi

çok sevindim beğenmenize saolun kızlar butiğin adı :missist
şimdi birde kutu çanta ile bikaç tane babet aynı renklerde cıvıl cıvıl olucam:))alın kızlar gerçekten çok uygun yaaa
toplam 96 tl ye geldi kargo ile birlikte.annem gördüğünde çıldırıvcak:)

almak istiyoruz da olmuyor malesef cnm yurtdisina göndermiyorlarmis

ahh bütün anneler ayni desene benimkide öyle

benim annem bi sey diyemiyo kocis aldigi icin
ben bu aralar vipdukkan a takiliyorum super hem ucuz hem de cok guzel

almak istiyoruz da olmuyor malesef cnm Yurtdisina göndermiyorlarmis

Ahh bütün anneler ayni desene benimkide öyle

hımm anladım canımm ,aynen annelerin hepsi aynı paçavra al al nereye kadar diyor:)dünde abime ve kendime pijama takımı aldım:)abm evleniyor mayısa yeni yeni giysin diye:))

benim annem bi sey diyemiyo kocis aldigi icin
Ben bu aralar vipdukkan a takiliyorum super hem ucuz hem de cok guzel

oh ne güzelll.orası bana nedense soğuk geliyor ve bir keresinde aldım 1 aya yakın anca gelmişti ...

aaaa oyle mi?her kesde mi oyle oluyo acaba?ya bana da bir aya gelirse:18:

hayirlisi olsun cnm ne giycen abinin dügününde elbise aldinmi :26: benimde kuzenin nisani var bidaki ay elbise bulamiyorum

eyvahhhh :18: ben faxi isyerinin faxindan cektim yarin okuldayim insallah bugün gelirde müdür görmez fax cektigimi türkiyeye :18::18::18::18::18:

hayirlisi olsun cnm ne giycen abinin dügününde elbise aldinmi :26: Benimde kuzenin nisani var bidaki ay elbise bulamiyorum

daha almadım ama ablamın nişanında giydiğim elbise vadı onu giymeyi düşünüyorummm

kizlar suna bakin ayni model bluz biri vipdukkan da 9.99 digeri trendyolda 17.99
Eki Görüntüle 393258 vipdukkan
Eki Görüntüle 393259 trendyol

aaa inanmıyorummm şok oldum yaa,valla şikayet bölümünde baya yazılar vardı canım ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…