daha almadım ama ablamın nişanında giydiğim elbise vadı onu giymeyi düşünüyorummm
aaa inanmıyorummm şok oldum yaa,valla şikayet bölümünde baya yazılar vardı canım ..
eyvahhhh :18: ben faxi isyerinin faxindan cektim yarin okuldayim insallah bugün gelirde müdür görmez fax cektigimi türkiyeye :18::18::18::18::18:
bittin sen
daha almadım ama ablamın nişanında giydiğim elbise vadı onu giymeyi düşünüyorummm
aaa inanmıyorummm şok oldum yaa,valla şikayet bölümünde baya yazılar vardı canım ..
ay ben geldim biraktigim gibi duruyosunuz
estos ne pasakli karisin oyle hala burdamisin
selamlar hatunlar
kizlar suna bakin ayni model bluz biri vipdukkan da 9.99 digeri trendyolda 17.99
Eki Görüntüle 393258 vipdukkan
Eki Görüntüle 393259 trendyol
kizlar dua edin fax bugün gelsin yarin gelirse müdür den azar isiticem :18::18::18::18::18:
vipdukkanda mk trendyolda mi???nerdeki sikayet defteri bende bakmak istiyorum?
gülme nolurrr :18::18::18::18::18: mecbur yalan söylicem benim haberim yok diycemmm :18:18: olurmu acaba a
gülme nolurrr :18::18::18::18::18: mecbur yalan söylicem benim haberim yok diycemmm :18:18: olurmu acaba a
kuzuuuuuu keske öyle kolay olsaaaaagittim evimi,mutfağımı heryerimi topladım yemeğimi yaptım
işimi bitirip geldim anacıım
selaaaaammm tanışıyo muyuz acep:26:
ayy dibim düştü bluza çok güzeeelllllll
ne azarı kızıııııımmmm sen bi höt dersin o müdür bozuntusu topuklayıp kaçar hee
benim bürodaki arkadas ta okulda yarin cnm :18:ark. yok mu hiç yarınlık faxları takip etse :26:
korkma ya mudur neden izin vermiyo turkiye ye fax cekmene
ben olmasam naparsin acaba pasakli karugittim evimi,mutfağımı heryerimi topladım yemeğimi yaptım
işimi bitirip geldim anacıım
ayy dibim düştü bluza çok güzeeelllllll
kuzuuuuuu keske öyle kolay olsaaaaa
benim bürodaki arkadas ta okulda yarin cnm :18:
müdür sadece var.
belki bisey demez ama özel oldugu icin kizabilir
ben olmasam naparsin acaba pasakli karu
kiz dibin dustuyse al fiyati da guzel
sen de sey dersin orda bi kol dugmesi gordum size hediye alicaktim dersin olmaz mi
marka Red Queen estosşimdi üye oldum da hangi markanın ki bu bi de bazen bedenler değişiklik gösterebiliyo
olup olmayacağını nasıl anlarım:26:
şimdi üye oldum da hangi markanın ki bu bi de bazen bedenler değişiklik gösterebiliyo
olup olmayacağını nasıl anlarım:26:
marka Red Queen estos
sen kac beden giyiyosun
vipdukkanda mk trendyolda mi???nerdeki sikayet defteri bende bakmak istiyorum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?