Nadia ve Azerin'in Şirin Sohbet Topiğine Hoşgeldiniz :)

kıs azerin ayran içip ayrı mı düştük niye bakmıyon bea:44::44::44::44:

kıs patsy bugün bu topikte var bişi
gelen ruh görmüş gibim kaçıııiiiiii
bi daha da gelmiiiiiiiiii
anaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmm

günaydın şeker nbr tanışalım

ben de tanımiirum oni

bu ofeliya da TANIŞALIM DİDİM KAÇTI GETTİ
içimdeki boğadan mı korktun kıııııııssssss gel buraya
ben sana bişi yapmam anneeeeeeemmmmm

kızım kacmadım yaaa burdayım..
tanışalım yavrumm
ben 23 yaşında 3bucuk yıllık evlıyım bır tane 2 yaşında dunyalar tatlısı bır oglum var.
azerıyım turkıyeye gelın geldım.calışmıyorum evdeyım sureklı ogluma gezıyorrum. benden bu kadar sen tanıt kendını bakayım

ben de 27 yaşımdayım 7 yıllık evliyim
5,5 yaşında bi oğlum
14 aylık da bi kızım var çalışmıyorum
istanbulda yaşıyorum
yarışmacı arkidişlere de başarılar diliiiyruum

oğlunu da Allah bağışlasın bu arada

ben senı tanımıyoru kı canım.o yuzden hatırlamam an normal
ismimmi soruyorsan şekspirden

kıs estalmus bu beni cahal sandı zannımca baksana sheakspera açıklaması yapıyo kıs öyle değil ofeliya biz daha önce topiklerden birinde karşılaştık ama nereden onu çıkaramadım Allah bilir şekerim sen şimdi hamleti claudisu u othello yu falan da tanıyosundur ya ben bu kısı nerden tanıyorum biri söylesin offfff:44::44::44::44::44: hatırlayamadığım şeylerden nefret ediyorum acaba gerçekten mi yaşlanıyormuyum :18::18::18::18::18::18: nayır nolamaaaaaaaz ilahi komedyaaaaaaaa kıs ofelya bak bu da Dante şekerim

Oooo maşallah kız allah bagışlasın bebeklerını.bende 2cıyı duşunuyorumda ama cok erken bılıyorum
bu arada bende ankarada yaşıyorum..
hak eden kazansın

kıs estalmus bu beni cahal sandı zannımca baksana sheakspera açıklaması yapıyo kıs öyle değil ofeliya biz daha önce topiklerden birinde karşılaştık ama nereden onu çıkaramadım Allah bilir şekerim sen şimdi hamleti claudisu u othello yu falan da tanıyosundur ya ben bu kısı nerden tanıyorum biri söylesin offfff:44::44::44::44::44: hatırlayamadığım şeylerden nefret ediyorum acaba gerçekten mi yaşlanıyormuyum :18::18::18::18::18::18: nayır nolamaaaaaaaz ilahi komedyaaaaaaaa kıs ofelya bak bu da Dante şekerim

tatlım 3 kere yazmana gerek yoktuokudum yazdıklarını yanı
benden başka ofeliya yok kı burda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…