- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.330
- 798
kiz patsy bu ne cene boyle enercin yerinde yinekıs estalmus bu beni cahal sandı zannımca baksana sheakspera açıklaması yapıyokıs öyle değil ofeliya biz daha önce topiklerden birinde karşılaştık ama nereden onu çıkaramadım Allah bilir şekerim sen şimdi hamleti claudisu u othello yu falan da tanıyosundur ya ben bu kısı nerden tanıyorum biri söylesin offfff:44::44::44::44::44: hatırlayamadığım şeylerden nefret ediyorum acaba gerçekten mi yaşlanıyormuyum :18::18::18::18::18::18: nayır nolamaaaaaaaz ilahi komedyaaaaaaaa kıs ofelya bak bu da Dante şekerim
estos anam bi koc yeseydin ayni kaloriyi alirdin neden domatesle falan ugrastin
laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan rejimdeyis yaaaaaaaa kime diyom
laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan rejimdeyis yaaaaaaaa kime diyom
ya ama o mantı bitirdi beni yesem onu ben hıııı yiyeyim ya yiyeim noluuuuur ay imdat biri beni durdursuuuuuun
sagol sen necesen?oglun necedi?
tatlım 3 kere yazmana gerek yoktuokudum yazdıklarını yanı
benden başka ofeliya yok kı burda
ayy kıs sen de duruyon duruyon bi patlatıyon
karnıma kramp girdi hee
yaxşıyıq canım cox şukur senın qızın necedı..
oglumu sunnet elettırdık.duzelır yavas yavas.
sagol sen necesen?oglun necedi?
okumak değil anlamak önemli kısııııııııııııııııımay ben bugün iyi değilim
ofeliya senin yüzünden seni hatırlayamadığım için yaşlılık kompleksine girdim sonra estalmus karısı yavrum didi gerisi yok, sonra sırayla yaşlar bebişler sayıldı bu da yetmedi şurada bari yaşlıyıs hiç olmazsa güsel olalım diye 38 bedene inmeye çalışıyos onada destek yok mantılı köstek var ohhhhhhhhhyok anacım bu topik beni psikopata bağlar bugün gideyim en iyisi
kısıııııııııııımmmmm kaç kilosun da recim neyin yapıyosun
boşvir yi anaaaammm yi
aa ne yaxsi tebrik eleyirem
menim qizim da yaxsidi yerinde dayanmir br deqiqe
ooooy oooooyy oyyyyyy kıyamam yaa bağlama kıs bişeye getme biyellereokumak değil anlamak önemli kısııııııııııııııııımay ben bugün iyi değilim
ofeliya senin yüzünden seni hatırlayamadığım için yaşlılık kompleksine girdim sonra estalmus karısı yavrum didi gerisi yok, sonra sırayla yaşlar bebişler sayıldı bu da yetmedi şurada bari yaşlıyıs hiç olmazsa güsel olalım diye 38 bedene inmeye çalışıyos onada destek yok mantılı köstek var ohhhhhhhhhyok anacım bu topik beni psikopata bağlar bugün gideyim en iyisi
oyle ama kuzu neler yemisin oyle dolapta cocuklara bi sey biraktin mi
nasibin nirden geleceği belli olmaz şekerimtabi bulmuş kocayı konuşuyo ya azerin şuna bişey söyle yaaaaaaa
ay allah korusun.düşman başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?