Nadia ve Azerin'in Şirin Sohbet Topiğine Hoşgeldiniz :)

kıs herkesi herkesi sormuşta bi beni sormamııııııııııııııııış e ben de sana selam verirsem bi daha iki olsun emi

Canım vallahi çok haklısın ben böyle bir denyoluğu nasıl yaparım fıstığım çok özürrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

azerin sen gerceken kokossun cnm yaaa bayildim aynanaaa güle güle kullan

beni merak edenlere cooooookkk tesekkür ederimmm dün okuldaydim almanya saati 7:45 den 15:45 e kadar okuldaydim

prensesiniz geldi bugün ama

Canım vallahi çok haklısın ben böyle bir denyoluğu nasıl yaparım fıstığım çok özürrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

şekerim ağzımla diyeyim ...... diye bi laf vardır dimi biliyosun
neyse kıs bu arada kendime ösel mesaj almış oldum hani biraz yüzsüzlükle oldu emme artık görmezden gelicez

kıs azerin bu kıs bizi anası sandı zaar:44: baksana dakikası dakikasına hesap veriyo ay prenses sen çok yaşa emi
merak etmissiniz ondan diyorum bundan sonra persembe günleri yokummm kuzuuuu

bu ne canımm ikindi çayına bahsettim kahvaltıdan ziyadeeee ben beğenmedim kahvaltını başka istiyorumm benn ,zeytin,yumurta,peynir,çay,meyve suyu isterimm

kuzu ya elimden bu kadar geldi boynum agriyor fransa kahvaltisi oldu bugünlük idare edin artik

kizlar ben sabah agladim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…