Nadia ve Azerin'in Şirin Sohbet Topiğine Hoşgeldiniz :)

burdayim cnm calisiyorum sen nerelerdesin bakimmm

yine temizlik yapiyodum.yerleri silmekten artik komsunun evi gorunuyo
benim kizi uyutiim yeni aldigim makyaj malzemelerimin fotosunu koyucam
aynami begendin dimi
bu arada fax isi noldu:18:
ve de en onemli konu niye aglatti bakiim seni necdet

yine temizlik yapiyodum.yerleri silmekten artik komsunun evi gorunuyo
benim kizi uyutiim yeni aldigim makyaj malzemelerimin fotosunu koyucam
aynami begendin dimi
bu arada fax isi noldu:18:
ve de en onemli konu niye aglatti bakiim seni necdet

bak nasil bildim ama temizlik yaptigini

dün alisverise ciktiginizda mi aldin makyaj setini kuzu hemen göster azerine ne ciciler aldiniz

valla faxtan bi haber yok cnm :26: müdürde bisey demedi belki daha cvp yazmamislardir

ya kuzu uzun hikaye ama anlatayim. benim ailemle sorunlarim oldugunda yengeme giderdim icimi dökmeye tabi zamanim oldugunda. yengeme gitmesemde vildan abla var annemin arkadasi ona giderdim.
bikac aydir ne yengeme ne de vildan ablama ugruyorum cok yogun oldugum icin.
annem yengeme gitmeme izin vermiyor yalan atmak zorunda kaliyorum. vildan abla calisan bi bayan herzaman cat kapi gidemiyorum.
dün cok konusamadikk sabah icini döktü bana kizdigini falan söyledi necdet okulda cok konusamadigimiz icin eve geldigimde de teyzemler bizdeydi evde de cok konusamadik hep 1-2 dakika.
sabahta bana kiziyor kötü günlerde gidiyorsun yengene vildan ablaya iyi oldumu gitmiyorsun cok ayip ediyorsun gibisinde bende zaten kac gündür aglamakliydim sabah patladim iste.
hakli dediklerinde ama benimde yapicak biseyim yok ki yengemde calisiyor aksamlari babam izin vermiyor cikmama. nasil gideyim ben oraya dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…