Nadia ve Azerin'in Şirin Sohbet Topiğine Hoşgeldiniz :)

kız abin önce evlencek ya :123:
eeeeee sen de mayısta evlenmiyon mu :123:
ne kadar olcak ki aranızda

annnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmm 1 ayda 2 düğün mü olcek şimdi:18::18::18:

yok kuşumm nerde damat olandan kim eveleniyorrrr

abimin mayısta canım benim öyle bir durumum yok ,daha adayda yok anlıcağın

ben bi kez gittim o da kardesimle
aksam yemege ne olucagini hala bilmiyorum kuzu

nabzina bakicam yasiyomusun diye
bu arada avatarin cok tatli
kuzu pc basinda oturmaktan gozlerim agridi ben kacar fax gelirse buraya msj birak

heee tamam cnm hafta sonu youm biliyorsunuz belki ugrarim ama belli degil daha en gec pazartesi görüsürüz

gelirse fax haber veririrm

yaf nerde bu millet iyne herkes bi yerlere serpişip gitmiş iyi mi :44::44::44::44::44:

bi geldiğimizdede şurada birini bulalım yok anacım yani ben yokken sohbet muhabbet ben geldiğimde vıııın anaaaaaaaaam yoksa bunların bana garezi mi var

nabzina bakicam yasiyomusun diye
bu arada avatarin cok tatli
kuzu pc basinda oturmaktan gozlerim agridi ben kacar fax gelirse buraya msj birak

kıs azerin ne faxı bende bekliyem mi :44::44::44: ayrıca bu kısın sabah ki avatarında birileri bööööleeee romantik romantik öpüşüyodu valla onlar daha iyiydi bence

kıs azerin söylemeyi unuttum anacım sen her geldiğimde başım ağrıyo diyip gidiyosun :44: kıs ben senin kocan değilim kıs akidişinim ben senin tanımadınmı ben patsy

kıs azerin ne faxı bende bekliyem mi :44::44::44: ayrıca bu kısın sabah ki avatarında birileri bööööleeee romantik romantik öpüşüyodu valla onlar daha iyiydi bence

tsk ederim cnm gittiler valla hepsi

azerin in gözleri agirmis pc ye bakmaktan bende de oluyor bazen

sen nerden ki sabahtan beri

kizlar ya okuduguma inanamiyorum bennn tokattaki olayi okudunuzmu??? anne baba kiz cocuk ve erkek cocuk ensest yasiyormuslar hemde baba astsubaymis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…