Nadia ve Azerin'in Şirin Sohbet Topiğine Hoşgeldiniz :)

aman Allah im neler okuyorum ya cocuk kiza mumlarla suslicem evi falan diye fantaziler yapiyomus bu arada cocuk 18 yasinda

evet evet bi de kirip dokmus her yeri ablasinin kasina heykeli bi firlatmis kasi yarilmis kizin

aman aman aferin ona afedersiniz ama salağın önde gideniymiş
bir erkek için ablamın kılına zarar vermezdim
ne varmış erkekte ya bulunmaz hint kumaşımıymış
erkekler gelir geçer ama abla bir tane olur yaşı daha çok genç ilerde anlar ama iş işden geçmiş olur

evet coooooooooooooook zor ben de erkek kardesimden biliyorum neyse ki akillandi ben bu cocuk adam olmaz diyodum

teyzemin kızı var hiç söz dinlemiyor söylediklerimiz bu kulağından giriyor öbür kulağından çıkıyor sigarayada başlamış 15 yaşında daha

aman Allah im neler okuyorum ya cocuk kiza mumlarla suslicem evi falan diye fantaziler yapiyomus bu arada cocuk 18 yasinda

bu kadınlar hep safız ya ne
olcakmış sanıyor 2 mum yakar 2 çift tatlı söz sonra kullanacak sonrada arkasına bile bakmadan tam gaz başka kızlara gidecek buda açacak konuyu aldatıldım kullanıldım iyiki ablam var o destek oldu zart zurt

teyzemin kızı var hiç söz dinlemiyor söylediklerimiz bu kulağından giriyor öbür kulağından çıkıyor sigarayada başlamış 15 yaşında daha

geçer canım ergenler bizim gibi alğılayamıyorlar en deli çağlarıdır ama annesine söyle kendini üzmesin bu geçisi dönem eğer bu dönemde annesi kızına anlayışlı olursa sonrasında ödülünü alacak yapacağı şey kızına karşı anlayışlı olmak
hee bide ergenler en çok arkdaşalarıyla takılır ama ebevylerini dinlemez gibi gözüksede asıl onları dinler

bende anlayışlı ol zıtlaşırsa aradaki iletişim biter diyorum ama çok zor birşey dünyanın merkezi onlar herkez haksız onlar haklı

ne diyorsun cnm yaaa

evet coooooooooooooook zor ben de erkek kardesimden biliyorum neyse ki akillandi ben bu cocuk adam olmaz diyodum

senin erkek kardesinmi var :26:

ya kizlar bi sapik var benim pesimi birakmiyor. email atmis bana irlandadan ingilizce biseyler yaziyor ama isle ilgili. gecen gün aramisti zar zor ingilizce konustum ondan beri hergün mesaj atiyor cvp bekliyorum diye. ben saticilara yönlendirmistim onlarda bisey yapmiyor ben ne yapicam simdi?

ya valla benim boyle ergenligim bile olmadi bizim ergenlik dedigimiz sey 2 3 sivilceydi o kadar

ya valla benim boyle ergenligim bile olmadi bizim ergenlik dedigimiz sey 2 3 sivilceydi o kadar

hahahhaha ne güldüm Allah da seni güldürsün emi ergenliğin çağımı olurmuş kız sen daha 21 yaşındasın abim 35 yaşında onun zamanında bile ergenlik vardı mö 90 larda

kiz selcan sen oldurcen beni ay ben dedim ya erkek kardesim var bi tane Turkiyede Bartinda okuyor diye
aaaaaaaaaaaaa sapik sapik sapik herif
kiz nerden biliyo senin numarayi irlandali herif

kiz selcan sen oldurcen beni ay ben dedim ya erkek kardesim var bi tane Turkiyede Bartinda okuyor diye
aaaaaaaaaaaaa sapik sapik sapik herif
kiz nerden biliyo senin numarayi irlandali herif

ya kuzu biz band üretiyoruz ya bisey bilmek istemis ama benim mail adresime göndermis ki ben muhasebede calisyorum saticilara yönlendirdim maili hala beni ariyor manyak mi ne bu yaaaa biraz sonra müdüre gidicem bide o baksin.

kuzu sen bana türkiyede ablam var dediydin sanki :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…