evet evet bi de kirip dokmus her yeri ablasinin kasina heykeli bi firlatmis kasi yarilmis kizin
evet evet bi de kirip dokmus her yeri ablasinin kasina heykeli bi firlatmis kasi yarilmis kizin
gençlerle uğraşmak zor ergenlikte
gençlerle uğraşmak zor ergenlikte
evet coooooooooooooook zor ben de erkek kardesimden biliyorum neyse ki akillandi ben bu cocuk adam olmaz diyodum
hiç sorma canım ya
mesala benim abim ergenken tam manyaktı bana bıçakla saldırmıştı az kalsın öldürecekti ama o dönem geçtikten sonra melek olmuştıu
bu kızda ergen ondan dolayı yaptıklarının farkında değil
aman Allah im neler okuyorum ya cocuk kiza mumlarla suslicem evi falan diye fantaziler yapiyomus bu arada cocuk 18 yasinda
teyzemin kızı var hiç söz dinlemiyor söylediklerimiz bu kulağından giriyor öbür kulağından çıkıyor sigarayada başlamış 15 yaşında daha
geçer canım ergenler bizim gibi alğılayamıyorlar en deli çağlarıdır ama annesine söyle kendini üzmesin bu geçisi dönem eğer bu dönemde annesi kızına anlayışlı olursa sonrasında ödülünü alacak yapacağı şey kızına karşı anlayışlı olmak
hee bide ergenler en çok arkdaşalarıyla takılır ama ebevylerini dinlemez gibi gözüksede asıl onları dinler
hiç sorma canım ya
mesala benim abim ergenken tam manyaktı bana bıçakla saldırmıştı az kalsın öldürecekti ama o dönem geçtikten sonra melek olmuştıu
evet coooooooooooooook zor ben de erkek kardesimden biliyorum neyse ki akillandi ben bu cocuk adam olmaz diyodum
teyzemin kızı var hiç söz dinlemiyor söylediklerimiz bu kulağından giriyor öbür kulağından çıkıyor sigarayada başlamış 15 yaşında daha
hiç sorma canım ya
ya valla benim boyle ergenligim bile olmadi bizim ergenlik dedigimiz sey 2 3 sivilceydi o kadar
ne diyorsun cnm yaaa
senin erkek kardesinmi var :26:
ya kizlar bi sapik var benim pesimi birakmiyor. email atmis bana irlandadan ingilizce biseyler yaziyor ama isle ilgili. gecen gün aramisti zar zor ingilizce konustum ondan beri hergün mesaj atiyor cvp bekliyorum diye. ben saticilara yönlendirmistim onlarda bisey yapmiyor ben ne yapicam simdi?
ya valla benim boyle ergenligim bile olmadi bizim ergenlik dedigimiz sey 2 3 sivilceydi o kadar
hahahhaha ne güldüm Allah da seni güldürsün emi ergenliğin çağımı olurmuşkız sen daha 21 yaşındasın abim 35 yaşında onun zamanında bile ergenlik vardı mö 90 larda
kiz selcan sen oldurcen beni ay ben dedim ya erkek kardesim var bi tane Turkiyede Bartinda okuyor diye
aaaaaaaaaaaaa sapik sapik sapik herif
kiz nerden biliyo senin numarayi irlandali herif
dogru diyorsun valla annemizin babamizin sözünden cikamiyorduk simdiki gencler her dediklerini yaptiriyor
anneye babaya cevap vermenin imkanımı vardı,rahmetli annem hemen saçımızdan tutardı karşılık verdik mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?