Nadixa Krem Ve Extralar

Adrianne

♥
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Mart 2011
181
4
118
İstanbul
Arkadaslar malumunuz bu aralar fazla defoluyum :52: Dün gittiğim cildiye doktorumu çok övmüşlerdi,giden ve faydasını gören arkadaslarımda var. Gittik gördük :51:

Benim yüzümde hafif sivilcelenme sivilceden çok izi vardı. Son aylarda sırtım ve kollarımda buna dahil oldu hormonlarım sebebiyle :43: Erkek kardesime sivex ve benzamycin yazdı -bunları kullanmıştım benzamycin yarar gibi olmustu- Banada nadixa krem ve değişik birşeyler yazdı bu değişik dediğimi eczacı yapıcakmış özel bi ilaçmış reçetem elime geçince insallah yazıcam burayada :82: Eczacının dedigine göre bu yapma ilaç çok faydalıymış sivilceleri kurutuyormuş izleri geçiriyormuş sivilce izi haricindeki izlere bile sürebilirmişimm inşallah yarın yapılınca sürücem -nasıl kullancam onu bile bilmiyorum. Ayrıca cildiyeci La Roche'nin yüz temizleme jelinide yazmıstı eczacı La Rochenin dermokozmetik oldugunu iyi gelebileceğini ama Babe'nin daha iyi oldugunu söyledi. Roche yağlanma yapıyormuş ama Babenin jeli yağlandırmıyormuş. Aldım,iki gündür sabah akşam kullanıyorum ve gerçektende harika diyebilirim. Yüze bir ışık veriyor ferahlatıyor.

Sorum ise şu: Nadixa çok yağlı gibi geldi bana sürdüm şu an yüzümde ama cildim emmedi bile,yağlı olması korkuttu beni. İyi geliyor mu yada çalışma mantıgı nedir bu kremin kızlaaar :53: Birkaç yerde sivilceleri arttırıyor sonradan yavaş yavaş kurutuyor diye okudum ama tarlaya döncekse suratım kullanmiyim ben bunuu :47:

Kızlarr son gelişmeleri yazmak istedim. Bugün kullanmaya başlayalı bir hafta olucak sanırım. Yüzümdeki izler yer yer geçti,yüzüm kabuk halinde soyuluyorr kızarık biraz değişik bir halde. İzlerin oldugu yerleri soyunca alttan yeni derim çıkıyor :61: Bazıları kendi döküldü fakat çok derin sanırım ki yanık gibi küçücük bir lekede var ama geçeceğini ümit ediyorummm tedaviye devamm :52: Bu arada yüzüm felaket kurudu inanın sabah uyandıgımda yüzümü yıkıyorum gülemiyorum agzımı acamıyorum o derece gergin :53:

Doktorun yazdıgı özel yapma ilacı sizede yazıcam demiştim fakat receteyi gramları ve diğer yazanları okuyamıyorum. Tek okuyabildiğim Bactroban,Acnelyse isimleri. Bundan başka 3 tane daha isim yazıyor ama çok okunaksızz :50: Kremim küf yeşili fazla yogun bir kremm büyük ihtimal soyduranında o oldugunu düşünüyorum. Bu krem izler için birebirmiş ama genelde çok bilinen bir tarif deilmiiişş :51: Bunu sürdükten sonrada üstüne Clindoxyl sürüyorum. Sabah yıkayıncada Nadixa. Ay hepsinin özelliğide soydurmasıymış zatenn !

Velhasıl istanbul büyükçekmece civarında oturan arkadaşlara özelden yazarlarsa doktorun hastanesini ismini verebilirim,insallah sizlerede faydalı olurr.
Öpüyorum [Mektup gibimi oldu ne :37: ]

O karışım etken maddelerden oluşan alkol, gülsuyu vs olmasın ..

Acnelyse den olamaz yani o krem sonuçta :26: Diğerleri sıvı,, doktor banada nadixa(gündüz)acnelyse ve o karışımı yazdı (gece) 3.günüm umarım iyi gelcek ..

Sivilcem yok minik minik izlerim var geçsin yeter :/

Son düzenleme:
Merhaba kızlar
Ben gece acnelyse gündüz nadixa kullanıyorum bugün 3.günüm çok yanma ve kızarıklık yapıyor bu normal mi. Sivilceleri dipten yüzeye çıkardıı için daha kırmızı oldular. Ben bu aralar evde olduğum için birini yıkayıp diğerin sürme şeklinde hiç aralıksız kullanıyorum bu doğru mu. Hava alması dinlenmesi gerekir mi cildin. Bir de genelde 2ayda netice verir diye yazıyor prospektüsünde kullanan arkadaşlar yazabilir mi ne sürede fayda sağladıklarını.

nadixa krem kullanan varmı?ben bir haftadır kullanıyorum.sanki suratıma yağ sürüyorum.ne biçim krem bu anlamadım.faydasını gören oldumu?sivilcelerimide artırdı :(

Back
X