- 25 Aralık 2023
- 140
- 5
- 18
- Konu Sahibi uzgunanneee
-
1000 veren adama yazıklar olsun.Hemen üst üste açıyorum konu kusura bakmayın bir şey daha soracağım kasım ayında nafaka arttırım davası açtım kızım için 1000 tl nafaka alıyorum icra yolu ile olduğu için 934 tl geliyor elime şimdi avukatım 6 bin tl talep etmiş birde üfe ye göre her sene yükseltilmesini talep etmişti bu ayın sonunda dava var son dava karar çıkacak sizce 6 bin karar verirler mi yoksa daha az mı verirler ? Kızım 4 yaşına girecek ağustos da ve benim malım mülküm yok tek geçindiriyorum evi asgari ücretle ama eski eşimin 6 arabası ve iki iş de çalışıyor
Yapayalnız ölür inşallah böyleleriBenim babam olacak meymenetsiz de çok zengin ama üzerinde hiçbir mal varlığı yok bu yüzden ben de zamanında çok cüzi aldım. Üzerinde bir şey yoksa yaptığı iş sigortasızsaZsa çok da ümitlenmeyin
Allah belasını versin. 6 evi olan adam kızından 3 kuruşu mu esirgiyorHemen üst üste açıyorum konu kusura bakmayın bir şey daha soracağım kasım ayında nafaka arttırım davası açtım kızım için 1000 tl nafaka alıyorum icra yolu ile olduğu için 934 tl geliyor elime şimdi avukatım 6 bin tl talep etmiş birde üfe ye göre her sene yükseltilmesini talep etmişti bu ayın sonunda dava var son dava karar çıkacak sizce 6 bin karar verirler mi yoksa daha az mı verirler ? Kızım 4 yaşına girecek ağustos da ve benim malım mülküm yok tek geçindiriyorum evi asgari ücretle ama eski eşimin 6 arabası ve iki iş de çalışıyor
evet sigortalı oda diyor ki 3 bine düşer o zaman yeter demekki sana diyor6 bin verilir bence,sigortalı bir işde çalısıyor gözüküyorsa
çok teşekkür ederim :)Size kocaman sarılıyorum. Çok güzel bir annesiniz tebrik ediyorum. Öyle bir adamı biraktığınız için kendinizle gurur duyun. İnşallah çok güzel günleriniz olsun yavrunuzla.
6 araba 2 motor ve 2 adet arsası var :)Allah belasını versin. 6 evi olan adam kızından 3 kuruşu mu esirgiyor
avukatım 4 yazacakmış ortağı 4 az 6 yaz demiş bencede 6 binçok az yetmiyor hiç birşeye1000 veren adama yazıklar olsun.
6 bin bile çok çok az çok üzüldüm ya pis herif avukat neden 6 istiyor 6 az en az 10-15 istemesi lazım ne biçim avukat bu sanki karşı tarafa oynuyor
sigortalıBenim babam olacak meymenetsiz de çok zengin ama üzerinde hiçbir mal varlığı yok bu yüzden ben de zamanında çok cüzi aldım. Üzerinde bir şey yoksa yaptığı iş sigortasızsaZsa çok da ümitlenmeyin
oda icra yoluyla yoksa ödemez malesefEvet 6 olur. Ama keşke 10 diye açsaydın davayı. Gerizekalı ya 1000 kira mı layık görmüş evladına!
6k çok az, neden 6 istediniz? En az 10 isteseydiniz keşke. 6 verirler mi diyorsunuz bir de, vermiyorlarsa yazıklar olsun.6 araba 2 motor ve 2 adet arsası var :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?