sonuçta bilerek yaptılar ama
adam çalışmayan kadınla bilerek evlendiyse kadın da çalışmıyor olduğunu bilerek evlendi herhalde, o sırada bilinci yerindeydi 5 yaşında çocuk var, senelerdir de çalışmıyorken bilinci yerinde ve bilinçli olarak bu adamdan 2 tane çocuk yapmış. minnoş olamam kusura kalmayın.
asıl çocuk olduktan sonra kadınlara yüklenecez çünkü daha o çocuğu yetiştirecekler, yapmak 1 gün bakmak, yetiştirmek her gün. (ben de isterim tüm çocuk yükü kadında olmasın, ama öyle, o yüzden mecbur) yok öyle boşanayım ama kocam bana hala daha baksın. bakmaz çünkü. yarin tayin olur gider, polismiş, 2. şarkı gelir, yeniden evlenir, o olur bu olur, belki görmez bile çocuklarını, boşanmak böyle bir şey...
evli değilim, çocuğum da yok.
valla onu burada asgari ücretle 2 -3 tane çocuk büyütenlere sorun, benim bir fikrim yok. ben yeğenlerime ayda o kadar harcıyorum...
ben olanı söylüyorum 50 bin maaşı olan adam size 20 bin kadar veriyorsa mahkemenin daha fazlasını vereceğini düşünmüyorum. çünkü gördüğümüz, okuduğumuz bu. siz de konuda sanki sadece 5 bin veriyormuş gibi konuşarak hala ama hala yanıltıcı beyanda bulunuyorsunuz o yüzden iyi niyetli birisi olduğunuzu düşünmüyorum. ben buradan böyle düşünüyorsam yarın mahkemedeki hakim de salak değil, anlar kimin ne olduğunu.
boşanmış kadınlara benim bildiğim bir fatura indirimi de olmuyor ayrıca. o dul ve yetim aylığı alanlar için, siz dul değilsiniz eşiniz ölmemiş.
ayrıca yan gelirleri var derken? bu adam memur, adamın başka iş yapması yasal değil.
adamın yan geliri aileden kalan mal mülk vs. değilse kayıtlı bir şey değildir.