- 21 Ağustos 2022
- 2.201
- 7.416
- 108
- 34
- Konu Sahibi tugbaelaaaaaaaaa
Bu zamana kadar çalışmadığınız için sanırım maddi konularda acemisiniz. Ancak eşiniz çok makul yaklaşmış. Evi size bırakmış en azından siz bir daha evlenene kadar. Çocuğun kreş parasını verecek, 5 bin nafaka verecek ve 100 bin lira tazminat verecek. Buna ek olarak ben olsam 15 bin nafaka yerine küçük çocuğun kreş masrafı konusunu dile getirebilirdim ki çalışabileyim. Olaki adamı 15 bin diye direttiniz adam da sinirlenip elindeki 100 bin lirayı vermeyip evi size bırakmaktan vazgeçebilir. Kaldı ki evliyken hiç çalışmadığınız için alınan evde maddi olarak bir katkınızın olmadığını öne sürerse evin yarısı bile size gelmeyebilir. Size evi bırakmaz, 15 bin lira nafaka verir mahkeme, anne baba evinde diken üstünde yaşar gidersiniz.Yok dükkan zaten babasının üzerine ama gelirini paylaşıyorlar babasıyla tarlada babasının üzerine onun gelirini de paylaşıyorlar Ve benim eşim bunu yapmasına rağmen ki her kavgada yapıyor bunu şu an haklı modda geziyor biliyor musun 10 gündür hiç mahcubiyetlik yok hatta beni suçluyor ben onu alttan almıyormuşum eski Tuğba değilmişim
O yan gelirler, dükkan, tarla, eşinizin diğer evi baba üstünde ise mahkemede bu sizin hiçbir işinize yaramaz ayrıca. Der ki o gelirler ve mallar babama ait, ben hiçbir gelir elde etmiyorum sadece maaşım var. O zaman şu aldıklarınızı da alamazsınız.
Ayrıca evin satılmasına yanaşmanız da çok saçma. Hazıra dağ dayanmaz. O para ile bir ev alamayacaksanız araba sizin ne işinize yarayacak? Kaldı ki araba da ekstra masraf demek.
Son olarak KPSS garanti değil ki. Evliliğin ilk yılında çocuksuz şekilde, bilgiler tazeyken dahi olmamış. Sizde bir de alımlarda tasarrufa gidildi muhtemelen atama sayıları da çok azalacak. Çokta mantıklı mı sizce 1 sene KPSS'ye çalışmak?
Her bebek tek ilişkide oluyor.