Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çalışmaya başlayınca sadece çocuğunki devam eder.Merhaba arkadaşlar 7 aydir bosanma asamasindayim gecen ay tedbir nafakasi baglandi bana 400 ve cocuguma 300 . Ben calismayi dusunuyorum calismaya baslarsam nafakam dusermi bir bilginiz varmi ?
Asgari ucretle calisacagim eski esimde asgari ucretli calisan .mahkeme suruyor hala
Asgari ücrete 700 iyi gibi sanki. Çalışmaya başlarsanız sizinki kesilir diye düşünüyorum.
TesekkurlerÇalışmaya başlayınca sadece çocuğunki devam eder.
Evi terk etmeden is aramaya basladim haril haril is ariyorum bi is bulayim onun 400 tl sine bakmam bile400 lira dusmesin diye calismamazlik yapmayacaksiniz herhalde degil mi?
Hakkinizda hayirlisi olsun insallah. En kisa zamanda mutlu olacaginiz bir is bulursunuz umarimEvi terk etmeden is aramaya basladim haril haril is ariyorum bi is bulayim onun 400 tl sine bakmam bile![]()
Ins cok sagolunHakkinizda hayirlisi olsun insallah. En kisa zamanda mutlu olacaginiz bir is bulursunuz umarim
Bencede cok az bu konuyu avukatimla gorusecegim bilgilendirme icin sagolunBir tanıdığıma çocuk olmadığı ve çalıştığı halde 1.000 TL nafaka ödeniyor. Eski eşin maaşı da çok yüksek değil bildiğim kadarıyla.
Adam işten çıkmıştı bir dönem kadın çalışıyordu, tedbir nafakasının kaldırılması için başvurmuş adam. Kadının çalıştığı belgelendiği halde mahkeme reddetmiş. Boşanma gerçekleşmediği sürece tedbir nafakası devam ediyor.
Size de eski eşinizin maaşı oranında bağlanmıştır. Hem siz hem çocuk olunca çocuğa pay 300 düşmüştür bence.
Çalışmaya başladıktan sonra çocuk için nafaka artırımı istersiniz. 300 TL bir çocuğun aylık giderleri için çok çok az.
Hiç öyle dusunmeyin boşanma davasi tam bitsin nafaka arttırım davası açın hatta. ömür boyu boynuna borç olsun ödesin dursun.cebinizimi delecek zevkiniz için harcayin hatta ...Evi terk etmeden is aramaya basladim haril haril is ariyorum bi is bulayim onun 400 tl sine bakmam bile![]()
Ben çalışıyorum ve alıcam. Bunu şöyle anlatayım. Bana, avukatım çalışıyorsun alamazsın dedi. Bir başka avukatta aynısını söyledi. . Bir gün iş yerine bir müşteri gldi. Çok gzl sohbet muhabbet.. Avukat bayan. 50 yaşlarında. Bnde ona durumumu söyledim... Nafaka almadığımı... Neden dedi. Avukatım alamıyacağımı söyledi dedim. Mahkeme kararında sana nafaka bağlandım dedi. Evt dedim. O zmn hmn nafaka davasını aç. Hakim sana bunu alabilirsin ama çalışıyorsan alamaz ısın demiş dedi.... Bu nsl avukat diye söylendi. Bn avukatım aradım hmn. Davayı açın dedim. Açıldı itiraz ettikarşı taraf. Sonra tekrar dava grldü onun itirazı Red edildi... Toplamda 13 bin eskiye dönük ve her ay komik bir rakam ama 300 TL alıcsm ama 300 e de itiraz edeceğim. Hakkım varmış.Merhaba arkadaşlar 7 aydir bosanma asamasindayim gecen ay tedbir nafakasi baglandi bana 400 ve cocuguma 300 . Ben calismayi dusunuyorum calismaya baslarsam nafakam dusermi bir bilginiz varmi ?
Asgari ucretle calisacagim eski esimde asgari ucretli calisan .mahkeme suruyor hala
Tesekkur edern bilgi icin benm avukatfa calismaya baslarsaniz duser dediBen çalışıyorum ve alıcam. Bunu şöyle anlatayım. Bana, avukatım çalışıyorsun alamazsın dedi. Bir başka avukatta aynısını söyledi. . Bir gün iş yerine bir müşteri gldi. Çok gzl sohbet muhabbet.. Avukat bayan. 50 yaşlarında. Bnde ona durumumu söyledim... Nafaka almadığımı... Neden dedi. Avukatım alamıyacağımı söyledi dedim. Mahkeme kararında sana nafaka bağlandım dedi. Evt dedim. O zmn hmn nafaka davasını aç. Hakim sana bunu alabilirsin ama çalışıyorsan alamaz ısın demiş dedi.... Bu nsl avukat diye söylendi. Bn avukatım aradım hmn. Davayı açın dedim. Açıldı itiraz ettikarşı taraf. Sonra tekrar dava grldü onun itirazı Red edildi... Toplamda 13 bin eskiye dönük ve her ay komik bir rakam ama 300 TL alıcsm ama 300 e de itiraz edeceğim. Hakkım varmış.
Hem calisip hem alsam daha iyi benceHiç öyle dusunmeyin boşanma davasi tam bitsin nafaka arttırım davası açın hatta. ömür boyu boynuna borç olsun ödesin dursun.cebinizimi delecek zevkiniz için harcayin hatta ...
Tesekkur edern bilgi icin benm avukatfa calismaya baslarsaniz duser dedi
İnanın şimdi size haber vermek için girdim sayfaya. Avukatım geldi. İcra koyulmuş maaşına. Pislik adam avukatıma gidip toplu ödiycem bu hafta. 2 bin faiz işlemiş onu almasın bari demiş. Tm dedim... 2 avukat bni yanılttırken bir müşteri olarak gelen avukat sayesinde alıyorum bu parayı. Eğer davanız Red edilirse bile tekrar açabilirsiniz dava.Tesekkur edern bilgi icin benm avukatfa calismaya baslarsaniz duser dedi
Adiniza sevindm . Avukatlar neden yanlis yonlendiriliyor aceba sanirim yeni bi kanun haberleri yokİnanın şimdi size haber vermek için girdim sayfaya. Avukatım geldi. İcra koyulmuş maaşına. Pislik adam avukatıma gidip toplu ödiycem bu hafta. 2 bin faiz işlemiş onu almasın bari demiş. Tm dedim... 2 avukat bni yanılttırken bir müşteri olarak gelen avukat sayesinde alıyorum bu parayı. Eğer davanız Red edilirse bile tekrar açabilirsiniz dava.
Bilemiyorum. Bnm başıma geldi mlsf.Adiniza sevindm . Avukatlar neden yanlis yonlendiriliyor aceba sanirim yeni bi kanun haberleri yok