Nafaka hakkında ne düşünüyorsunuz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya sema marasli senmisin? Hangi siyasi partiymis soyleyin de oy vermiyelim
Milliyetçi Hareket Partisi'nin kanun teklifi vardı konuyla ilgili, reddedildi bildiğim kadarıyla. Bu konuda çok ciddi bir statüko var artık, bakanlık da gerekli düzenlemeyi yapmaya çalışırken toplum baskısıyla karşılaşma durumunu düşünüyor. Söylediğiniz şahsı tanımıyorum.

Helal olsun tamda olması geteken bu

Ya sema marasli senmisin? Hangi siyasi partiymis soyleyin de oy vermiyelim

Nafaka almak icin evlenip kis surede sebepsiz yere bosananlar, nafakanin kesilmemesi icin 2.,3. kocasiyla resmi nikah kiymayanlar vs vs..Nafaka magduru erkekler diye bir arastirma yaparsaniz magdur tarafin hep kadin olmadigini gorursunuz.Ben bu konuda kosulsuz sartsiz hemcinslerimi destekleyemem sahsen.

Ya bunun derdi sadece nafaka mi? Konusunu okusana. Baslik nafaka icerigi kadina karsi siddeti onlemeye dair kanun.

Kadının tüm umutlarını çal.
Hayatının büyük bölümü çal.
Sonra topluma karşı o kadını mahcup bırak.
Ve 3 kuruşun derdine düş.
Başka isteğiniz var mı ?
Evlilik kurumu yalnızca kadının hayallerinden mi ibaret? Evlilik, sonuçlarını iki tarafın da yaşadığı bir eylem. Sizin 3 kuruş dediğiniz miktarın peşine şu şartlar altında "bazı" kadınlar daha çok düşüyor maalesef.

Bence olay erkek kadın meselesi olmamalı olaya insan odaklı bakılmalı valla okadar cok kocasını aldatan kusur oranı kadında olan davalar varki pekiii kadin neden nafaka odemiyor ben hic gormedim kadının nafaka odedigini bir kad

6284 evet kadınin korunması adi altında bir yasa ne kadar dogru acaba kadının sozlu beyanı esas ortadq delilde olmasa ispatta olmasa nedersek o

Ya bunun derdi sadece nafaka mi? Konusunu okusana. Baslik nafaka icerigi kadina karsi siddeti onlemeye dair kanun.
İkinci kez aynı mesajı yazıyorsunuz. Siz bu yasanın gerçekten kadına şiddeti önlediğine mi inanıyorsunuz? Yazık.

Bazı kadınlar icinse devlet o baziyi bulacak!!!! Koca biliyorsa şikayet edecek, devlette takibini yapacak. Bazı bazı deyip de amacınizin nafaka ödemek istememek olduginu da belirtseniz keşke. Ya boşanmış nafaka veren bir kocaya sahipsiniz ya da erkek. Net!!!!

Çok biliyorsanız gelin siz önleyin.
Şiddetin her türlüsünü önlemenin yolu ucu açık yasalar koymak değil, eğitimi ve bilinci artırmaktan geçer. Bilinçsiz toplumlarda bu şekilde çıkarılan yasalar çok daha kötü sonuçlara yol açıyor.

İkisi de değilim hanımefendi niye bir kümeye sokmaya çalışıyorsunuz? Şikayetler sonuçlanmıyor, devlet takibini yapamıyor maalesef. "Mahkeme kararı" denilip geçiliyor.

Neden tüm kadınların mağdur edilmesi, erkeklerin istediğimi yaparım ederim , rahat rahat da bosarim diyeceği bir konu hakkında savunma yapar gibi bir konu açtınız?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…