- 27 Eylül 2022
- 434
- 540
- 18
- Konu Sahibi senkimsinki
Kızlar çok acil...
Bir günlük sigorta gözükürse nafaka kesilir mi ??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar çok acil...
Konumuz bu değilNafaka kesilmesin diye bir ömür işe girmeyecek misiniz ?
İş inanılmaz 1 gün gözüktü sigortam daha iyi iş bulana kadar nafakam kesilsin istemiyorum1 günlük çalışmayı umarım bırakmazsın.
Nafaka kesilmez diye biliyorum ancak sakın sigortasız çalışmaya falan kalkışma nafaka yüzünden.
Kur kendine bi hayat geç.
İş inanılmaz 1 gün gözüktü sigortam daha iyi iş bulana kadar nafakam kesilsin istemiyorum
HayırKızlar çok acil...
Konumuz bu değil
Devletin bana tanıdığı hak neyi kötüye kullanıyorum ben 4 senedir çalışmıyordum zaten sırf ortaya çıkıp yargılama yapmayi sevdiğiniz için yorum yapmayın23 yaşındasınız.18 yaşında evlenip, 19 yaşında ayrılmışsınız. 4 yıldır yoksulluk nafakası alıyorsanız, bu nafakanın kötüye kullanımı olmuyor mu ?
Böyle bir durumda ne kadar nafaka bağlanıyor ki?23 yaşındasınız.18 yaşında evlenip, 19 yaşında ayrılmışsınız. 4 yıldır yoksulluk nafakası alıyorsanız, bu nafakanın kötüye kullanımı olmuyor mu ?
Devlet kadınlara çalışma gibi bir hak da veriyor ama nerdeeeDevletin bana tanıdığı hak neyi kötüye kullanıyorum ben 4 senedir çalışmıyordum zaten sırf ortaya çıkıp yargılama yapmayi sevdiğiniz için yorum yapmayın
Ben bu yoksulluk nafakasına pek anlam veremiyorum. Bir erkeği buna mahkum etmek için özellikle de (uzun yıllar) kadının eşi ve evliliği için işini, eğitimini bırakması lazım. Zaten daha önce hiç çalışmamış, bunun kaygısını taşımamış birine sırf boşandığı için eşinin sağladığı imkanlardan yararlanamayacak diye nafaka bağlanması tamamen saçmalık! 1 yıl evlendi diye insan 4 yıl nafaka öder mi? Sanki sosyal devletin yapması gereken bir şey, eski eşlere kalıyor gibi geliyor bana.Devletin bana tanıdığı hak neyi kötüye kullanıyorum ben 4 senedir çalışmıyordum zaten sırf ortaya çıkıp yargılama yapmayi sevdiğiniz için yorum yapmayın
Neden bu nafakanın hakkınız olduğunu düşünüyorsunuz peki, yargılama amacı ile değil merak ettiğim için soruyorumDevletin bana tanıdığı hak neyi kötüye kullanıyorum ben 4 senedir çalışmıyordum zaten sırf ortaya çıkıp yargılama yapmayi sevdiğiniz için yorum yapmayın
Sende çalışacak toto yok diğer konunda da yazmıştımDevletin bana tanıdığı hak neyi kötüye kullanıyorum ben 4 senedir çalışmıyordum zaten sırf ortaya çıkıp yargılama yapmayi sevdiğiniz için yorum yapmayın
Tartışma gündemindeydi bir ara.Sende çalışacak toto yok diğer konunda da yazmıştımsebebi buymuş demek. Evde yatayım da nafaka gelsin, daha bu yaşta hem de. İnşallah kaldırılır bu nafaka mevzusu böyle suistimal edenlerden
siz de tek nafaka icin kendinizi düşürmeyin. :)Devletin bana tanıdığı hak neyi kötüye kullanıyorum ben 4 senedir çalışmıyordum zaten sırf ortaya çıkıp yargılama yapmayi sevdiğiniz için yorum yapmayın