Nafaka meselesi

Hem korkuyorum diyorsunuz hem şikayet etmek istemiyorum. Ne istediğinize karar verin önce. İcra takibi yaptırıp hakkınız olan nafakayı alabilirsiniz, zaten yakamdan düştü çocuğu da beni de görmüyor hayatımdan çıksın diyebilirsiniz o zaman dilekçe verin nafaka iptal edilsin. Kanuni haklarınız belli. Siz onu yapamam bunu yapamam diye evde oturup korkmaya devam mı edeceksiniz? Kanun nafakayı öde diyorsa ödeyecek bu kadar basit.

Uzerine arabası var o sekilde alabilirler değil mi bir de mernis adresinde yaşamıyor ama yeni adresini biliyorum. Yanımda götürmem gereken bir şey var mı
Arabası varsa araba zaten sicile işlenmiş oluyor satışa çıkarılıp alacak tahsil edilir diye düşünüyorum
Elinizdeki kararlara ilişkin belgelerle gidin halledersiniz
İcra daireleri genel olarak yoğun ve yavaş yerlerdir gittiğinizde gözünüz korkmasın halledebilirsiniz avukat olmayı gerektiren bi işlem değil her vatandaş haciz talebinde bulunabilir bizzat

Siz bir icra ceza mahkemesinden 3 ay hapis cezası alın, bir girsin içeriye 10 gün içinde ödemezse bende birşey bilmiyorum. Ödemedikçe tekrar başvurun, aklı başına gelir. Tehdit mi etti, hemen uzaklaştırma kararı alın, uymazsa zorlama hapsi kararı çıkartın. Bazıları iyilikten anlamaz, aylık 8 bin geliri olan adam nafaka vermeme inadı için 3 ay hapse girip çıkmaz. Merak etmeyin.

moralim cok bozuk cocugumun babası cocukla hiç ilgilenmiyor görmek istemiyor ve nafakasını bir kere bile ödemedi. Bebegin hastalığı, masrafları yani ne bileyim maddi manevi butun bakımı annem babam üzerinde.onlar hiç gocunmuyor ama ben bu haksızlıktan çok rahatsız oluyorum.eşim manyağın teki iyisi iyidir kötüsü beterdir.evliyken bana yaptıgı birkaç vefalı davranışından dolayı şikayet etmek istemiyorum.şimdi de kötü yüzünü gösteriyor ve bizi böyle mağdur ediyor.cezaevinede girsem bir kurus ödemicem dedi.cok bunaldım şikayet etsem iyice yuz goz olcaz bana zarar vermeye calısır mı diye korkuyorum.boyle bir sey yasayan var mı önerileriniz neler
Tamamen ona minnet etmeden büyütün yavrunuzu.. istediğiniz gibi eğitin. Vicdan meselesi. Yoksa vicdanı yoktur ve evlat felan görmez gözü..

Arabası varsa araba zaten sicile işlenmiş oluyor satışa çıkarılıp alacak tahsil edilir diye düşünüyorum
Elinizdeki kararlara ilişkin belgelerle gidin halledersiniz
İcra daireleri genel olarak yoğun ve yavaş yerlerdir gittiğinizde gözünüz korkmasın halledebilirsiniz avukat olmayı gerektiren bi işlem değil her vatandaş haciz talebinde bulunabilir bizzat
Tamam ailesine haber gonderdim birkaç gune dönmezlerse öyle yaparım teşekkür ederim

Tamamen ona minnet etmeden büyütün yavrunuzu.. istediğiniz gibi eğitin. Vicdan meselesi. Yoksa vicdanı yoktur ve evlat felan görmez gözü..
Annesi biz cocugu alacağımız zamanı biliyoruz gibi bir sey soyledi, muhtemelen ilerde akıllarına dusup cocugumuz diyecekler.ama boyle devam ederlerse o zaman da ben sorun cıkarırım en zor zamanlarında tek basımayım😔

Ödeme kesinleşmiş.buda avukatı arayıp arayıp baskı yapmış hadi devam et hadi şunu yap bak ben sana ne yapıyorum diye.kendi de hukukcu.avukat ben ugrasamam dedi bıraktı
Inanmiyorum bunları yapan bir insanla meslektaş olduğuma. Rabbim çocuğunuzun babasına vicdan merhamet versin.

Siz de mi avukatsınız oyle yapıyor iste cezaevine de girsem bir kurus vermem diyor elinden geleni ardına koyma diyor
Canım avukatlık bir kamu görevidir. Bu adam nasıl tehdit edebiliyor. Bir şikayet etsen hayatı mesleği elinden gider. Bu adam kendi korkuyor. Korktuğu için de tehdit ediyor. Anladığım kadarıyla seni bastırmış. Hiç taviz verme en ufak bir hareketinde git şikayet et.

Ben de boşanma asamasindayim. Benimki bana ne iftiralar atıyor. Içim ürperiyor. Eşinizin bu kadar cesaretli olup tehdit etmesi bir garip geldi

Canım avukatlık bir kamu görevidir. Bu adam nasıl tehdit edebiliyor. Bir şikayet etsen hayatı mesleği elinden gider. Bu adam kendi korkuyor. Korktuğu için de tehdit ediyor. Anladığım kadarıyla seni bastırmış. Hiç taviz verme en ufak bir hareketinde git şikayet et.
En son ne oldu biliyor musun.tartıstık ve mahkemede inkar ettiği bir seyi mesajla ikrar etti.bunu fark edince de eğer bunları dosyada görürsem evine gelir seni de ananı babanı da yakarım öldürürüm dedi.bunlar da yazılı.kafayı kırmıs gibi davranıyor

Rabbim alnının akıyla iftiralardan temizlenerek çıkmanı nasip etsin
Amin ALLAH razı olsun. Rabbim sana ve kızına hayırlı kaynaklardan bolluk bereket nasip etsin. Hiç ummadığın yerlerden paralar oluk oluk aldın ki o adama ihtiyacınız hiç olmasın. Kızını en güzel kreşlere okullara yollamayı nasip etsin İNŞAALLAH

En son ne oldu biliyor musun.tartıstık ve mahkemede inkar ettiği bir seyi mesajla ikrar etti.bunu fark edince de eğer bunları dosyada görürsem evine gelir seni de ananı babanı da yakarım öldürürüm dedi.bunlar da yazılı.kafayı kırmıs gibi davranıyor
Canım bazi meslektaşlarımızda bu sorun var. Deformasyon oluyor. Benim eşim bir avukat tutmuş yani kadın yalanı savunuyor. Bunlar yetmemiş gibi beni arayıp şu kadar para verirsen biz boşanırız diyor. Yalan dolan oyun malesef bir çok meslektaş böyle

Avukat halledemiyor onu arayıp arayıp baskı yaptı. Kadın da ugrasamam dedi bıraktı adam arsız yani bu işin sonunda ne olacağını kestiremiyorum gözünü kararttı bekliyor
Ya bilmiyorum bunun savcisi falan var. Bu kadar kolay olmamali. Avukat yazismalari ve gereken muracatlari yapabilirdi. Yari yolda birakmamali. Bilmiyorum ya. Ama baska bir avukattan yardim isteyebilirsin.

Canım bazi meslektaşlarımızda bu sorun var. Deformasyon oluyor. Benim eşim bir avukat tutmuş yani kadın yalanı savunuyor. Bunlar yetmemiş gibi beni arayıp şu kadar para verirsen biz boşanırız diyor. Yalan dolan oyun malesef bir çok meslektaş böyle
Onun karakteri de cok savascı ve asla yılmıyor, kızınca acımasızlasıyor. Bir de hakim savcı olmaya calisiyor insallah olamaz diyorum cok kişinin canı yanar

Ya bilmiyorum bunun savcisi falan var. Bu kadar kolay olmamali. Avukat yazismalari ve gereken muracatlari yapabilirdi. Yari yolda birakmamali. Bilmiyorum ya. Ama baska bir avukattan yardim isteyebilirsin.
Hakimin odasına girip bu iddialar yalan diye bağrmış çağırmş olay çıkarmış. Avukat bundan korktu doğal olarak. Haklarını alamayan bir ben olacagım heralde bosanırken🤦🏻‍♀️

Hakimin odasına girip bu iddialar yalan diye bağrmış çağırmş olay çıkarmış. Avukat bundan korktu doğal olarak. Haklarını alamayan bir ben olacagım heralde bosanırken🤦🏻‍♀️
Hakimin odasina girmek o kadar kolay degil. Bunlar yalan diye bagirinca hakim inanacak mi? Bunun ust mahkemesi var, temyizi var. Bu adam tam bir yalanci bence ve 5 para etmez biri. Cocugunun rizkini vermemek icin kac takla atmis pislik.

anne anneanne de varını yogunu versin ,

eee çokcuk büyüyunce babam da babam diye tuttursun ,

ben işte buna karşıyım , at çocugu üstüne sen çocugu tek başına yaptın , şeref..z ,

Back
X