Nafaka meselesi

anne anneanne de varını yogunu versin ,

eee çokcuk büyüyunce babam da babam diye tuttursun ,

ben işte buna karşıyım , at çocugu üstüne sen çocugu tek başına yaptın , şeref..z ,
Ben de öyle düşünüyorum veya cocuk buyuyecek eline pahalı bir hediye verip yollayacaklar kahraman olcklar guya.anlamaz ki cocuk.yuzune kim gulse inanır

Maaşı var da gostermiyor resmiyette. 8bin kazanıyor ortalama. Ondan ayrıldım diye beni mahvetti yaptıgı iyilikleri yüzüme vura vura kendimi cok kötü hissettirdi.simdi cocuga da bana da dusman oldu.içeri girsem bile vermem diyor

Adam olsaydı da olması gerekenleri iyilik sanmayıp normal davransa idi evliliğiniz devam ederdi.

Hakimin odasina girmek o kadar kolay degil. Bunlar yalan diye bagirinca hakim inanacak mi? Bunun ust mahkemesi var, temyizi var. Bu adam tam bir yalanci bence ve 5 para etmez biri. Cocugunun rizkini vermemek icin kac takla atmis pislik.
Evet hadi altınlar tazminat vs geçtim cocugunun masraflarından bile kaçıyor

Gönüllü olarak bu davalara bakan avukatlar oluyor twitter da özellikle oradan birilerine ulaşmaya çalışın. Ne demek tehdit etmek. Mahkemeye gidin uzaklastirma karari cikartin. Yalan beyan vermekten,vergi kacırmaktan,hakaretten yargılanır

Kendi parçasından olan çocuğa vefa duymayan elin kızına (yani size) vefa duyar mı? Verin icraya gitsin.

Back
X